Breaking News

Πρώην ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα πέθανε από taser αστυνομικού (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Dalian Atkinson, πρώην ποδοσφαιριστής της Aston Villa, έχασε τη ζωή του από taser αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση για πρόβλημα ασφαλείας ενός προσώπου και όταν έφτασαν χρησιμοποίησαν το όπλο αναισθητοποίησης (taser).

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Atkinson χτυπήθηκε από το taser έξω από το σπίτι του πατέρα του, στο δρόμο όπου μεγάλωσε στο Telford, γύρω στις 01:30, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ο 48χρονος βετεράνος αθλητής έπαθε καρδιακή ανακοπή στο ασθενοφόρο καθ 'οδόν προς το νοσοκομείο και όταν έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Κατέληξε περίπου 90 λεπτά μετά το χτύπημα που δέχτηκε από το taser (φωτογραφία κάτω).


Οι γείτονες είπαν ότι είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση και ότι είχε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Ο ανιψιός του Fabian Atkinson δήλωσε: "Είχε κάποια προβλήματα υγείας που προσπαθούσε να ξεπεράσει και η καρδιά του ήταν αδύναμη".

Η αστυνομία διεξάγει διεξοδική έρευνα σχετικά με τις τις συνθήκες του θανάτου του, συμπεριλαμβανομένης και τη χρήση βiας.

Ο Atkinson ήταν ένας κορυφαίος επιθετικός τη δεκαετία του 1990. Ξεκινώντας την καριέρα του από την Ipswich, έπαιξε στη συνέχεια στην Sheffield Wednesday και την ισπανική Real Sociedad και κατόπιν μετακόμισε στην Aston Villa με την οποία πέτυχε 23 γκολ σε 85 συμμετοχές. Τελείωσε την καριέρα του παίζοντας στη Νότια Κορέα το 2001 ενώ προηγουμένως είχε παίξει στη Fenerbahce και τη Manchester City. Φημίζεται για ένα γκολ εναντίον της Wimbledon το οποίο ψηφίστηκε γκολ της χρονιάς τη σεζόν 1992-1993.

Δείτε στο βίντεο το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Aston Villa εναντίον της Wimbledon.