Breaking News

Προς πώληση το «στοιχειωμένο» σπίτι των Μπέκαμ στη Γαλλία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ετοιμάζονται να πουν "au revoir" στο πολυτελές σπίτι τους, το μέγαρο Domaine Saint-Vincent, που βρίσκεται στο γαλλικό χωριό Bargemon, κοντά στην Κυανή Ακτή, καθώς αποφάσισαν να το πουλήσουν έναντι 2.4 εκατομμυρίων λιρών.

Το είχαν αγοράσει 1.5 εκατομμύρια λίρες το 2003. Στο σπίτι είχε γίνει ανακαίνιση 5 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με δήλωση της Βικτόρια Μπέκαμ, οπότε αν τελικά πωληθεί 2.4 εκατομμύρια λίρες θα υπάρξει μια απώλεια της τάξης περίπου των 4 εκατομμυρίων, τονίζει η βρετανική Daily Mail.

Μια πηγή είπε στην Sun της Κυριακής: "Στους ντόπιους δεν θα λείψουν καθώς σχεδόν ποτέ δεν ήταν εδώ. Δεν είδαν ποτέ τη Βικτόρια να κάνει ψώνια ή να αγοράζει ένα κρουασάν στο Boulangerie".


Το σπίτι διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 3 δωμάτια υποδοχής, 4 μπάνια, δωμάτια διαμονής του προσωπικού και μια υπέροχη πισίνα με θέα το δάσος. Το κτήμα διαθέτει επίσης ένα παρεκκλήσι και διάφορα κτίσματα που προσφέρουν "επιπλέον δυνατότητες".

Για το σπίτι υπάρχει ένας μύθος σύμφωνα με τον οποίο είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα του προηγούμενου ιδιοκτήτη, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα σ'αυτό. Όμως ο μύθος ίσως δεν έχει να κάνει με την πώληση και απλά οι Μπέκαμ να προτιμούν να μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στα σπίτια τους στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες όπου βρίσκονται αυτό το διάστημα μαζί με τα παιδιά τους για διακοπές.










Πηγή: Daily Mail