Breaking News

«Shopping Star»: Γνωρίστε το νέο παιχνίδι μόδας του Star

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Star θα επιχειρήσει να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν με ένα παιχνίδι αφιερωμένο σε όσες αγαπούν τη μόδα, τα ψώνια και πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν το νέο fashion icon.

Πρόκειται για το «Shοpping Star» που στο εξωτερικό προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο «Shοpping monsters».

Συνδυάζει τα στοιχεία του ανταγωνισμού, της λαμπερής μεταμόρφωσης, της γυναικείας φιλαρέσκειας και του αψεγάδιαστου στιλ και είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν και οι Ελληνίδες.  Η προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει εδώ και λίγο καιρό. 

Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες για να διαγωνιστούν οι οποίες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους και εκτός από ανταγωνίστριες η κάθε μία θα έχει και το ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες. Το θέμα καθώς και η 5άδα των γυναικών που θα διαγωνίζονται θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Οι πέντε διαγωνιζόμενες ανταγωνίζονται για το ποια μπορεί να έχει το πιο κομψό και άρτιο αποτέλεσμα, πάντα με συγκεκριμένο μπάτζετ και μέσα σε λίγες ώρες. Θα πρέπει να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο σύνολο και να αγοράσουν, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, να χτενιστούν, να μακιγιαριστούν και να ολοκληρώσουν στιλιστικά την εμφάνισή τους. Ο περιορισμός των 4 ωρών είναι μια μεγάλη πρόκληση και ο χρόνος για την καθεμιά αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή που πατάει το πόδι της στο πρώτο κατάστημα. Η κάμερα ακολουθεί τις επισκέψεις της κάθε διαγωνιζόμενης στα καταστήματα και καταγράφει τις επιλογές και τις αντιδράσεις της. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της, η κάθε παίκτρια θα παρουσιάζει - ως μοντέλο - πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της.

Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν - κρυφά - τη βαθμολογία τους από το 1 έως το 10. Αυτή που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, θα είναι η νικήτρια. 

Το παιχνίδι προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Γερμανία, Κροατία, Αλβανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ρουμανία και Τουρκία.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στο κανάλι και το teαm της παραγωγής έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της επιλογής. Αυτό που εκκρεμεί είναι το πρόσωπο της «ειδικής συμβούλου», που θα βρίσκεται δίπλα στις διαγωνιζόμενες. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν πέσει πολλά ονόματα. Επικρατέστερες πάντως φαίνεται να είναι η Βίκυ Καγιά και η Τζένη Μπαλατσινού, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι η πρώτη τελικά έκλεισε με το κανάλι. Μέχρι να μπουν βέβαια οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Πάττυ Ξυράφη και τη σκηνοθεσία ο Πάνος Γεωργίου.

Πηγή: περιοδικό Τηλεθεατής