Breaking News

«Μου λείπει ήδη το Μπρούσκο!» λέει η Στέλλα Κωστοπούλου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αποχώρησή της από το "Μπρούσκο" μίλησε, μεταξύ άλλων, σε αποκλειστική συνέντευξή της σε περιοδικό η Στέλλα Κωστοπούλου η οποία υποδυόταν τη Λουκία.

Η ηθοποιός από τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στη νέα δραματική καθημερινή σειρά «Σαν οικογένεια» του Alpha που θα προβάλλεται παράλληλα και από τον Alpha Κύπρου.

Το «Μπρούσκο» ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο του και μαζί μ’ αυτόν και ο ρόλος της Λουκίας. Ήταν μια κοινή απόφαση με την παραγωγή ή ένιωσες ότι έπρεπε να τελειώσει;

«Πρέπει να πω ότι η Λουκία αρχικά θα εμφανιζόταν μόνο στον β΄ κύκλο του “Μπρούσκο”, είχαμε όμως εξαιρετική συνεργασία από κάθε άποψη με την παραγωγή κι έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσουμε και στον γ΄ κύκλο. Δύο χρόνια μετά έπρεπε η σειρά να κινηθεί αλλού σεναριακά κι έτσι ολοκληρώθηκε τελικά η παρουσία του συγκεκριμένου χαρακτήρα».

Θα σου λείψει το οικογενειακό κλίμα της σειράς;

«Μου λείπει ήδη! Η συγκεκριμένη σειρά είναι από αυτές τις όμορφες συγκυρίες που δεν συμβαίνουν συχνά. Κρατάω όμως όλες τις ωραίες στιγμές που έζησα αυτά τα δύο χρόνια και κυρίως κρατάω τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη ζωή μου. Αυτό νομίζω είναι και το πιο σημαντικό, ότι δέσαμε πολύ με τους συναδέλφους και πλέον κάνουμε παρέα και εκτός δουλειάς».

Πηγή: περιοδικό TV 24