Breaking News

Συγκλόνισε η αποκάλυψη της Χριστιάνας Αριστοτέλους: Απέβαλε 3 μέρες πριν την πρεμιέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, πόζαρε χαρούμενη έξω από τα στούντιο του Alpha Κύπρου.

Η παρουσιάστρια, η οποία αποκαλείται και "Μενεγάκη της Κύπρου", ήταν ενθουσιασμένη με τη μεταγραφή της στο κανάλι αλλά στη συνέχεια πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς η εγκυμοσύνη της διακόπηκε απότομα, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκανε χθες πρεμιέρα και άνοιξε την καρδιά της, συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ήταν και είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για μένα όπως και για το κάθε ζευγάρι που περίμενε να έρθει στον κόσμο το μωράκι του με τόση ανυπομονησία, με τόση χαρά. Αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά, κάποια ώρα, χωρίς κανείς να μπορεί να ξέρει το γιατί ή οτιδήποτε. Αυτή η στιγμή ήρθε για μας, εκεί που δεν το περιμέναμε. Ήρθε αυτή η δύσκολη στιγμή 3 μέρες πριν από την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha. Ήταν μια στιγμή που πραγματικά ήταν φοβερά δύσκολη. Είναι πάρα πολύ επώδυνη για τον κάθε άνθρωπο, για την κάθε γυναίκα αλλά και για το κάθε ζευγάρι που το περνάει.

Δεν θέλω να παραπονιέμαι όμως. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν περάσει πολύ πολύ χειρότερα. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Από τον Alpha μου πρότειναν να μεταφέρουμε την πρεμιέρα πιο μετά αλλά πρέπει να φαινόμαστε δυνατοί, να προχωράμε και όσοι το έχουμε περάσει δεν θα το βάλουμε κάτω και θα έρθει στη ζωή μας κάποια στιγμή και όταν το θέλει και ο Θεός. Θέλω να πω σε όλα τα ζευγάρια που το έχουν περάσει δύναμη και να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Πάρα πολλοί άνθρωποι το έχουν περάσει αυτό. Θέλω να πω  ένα ευχαριστώ στο σύντροφό μου το Γιώργο που το περάσαμε μαζί.»

Δείτε στο βίντεο από τον  Alpha Κύπρου, τις δηλώσεις της στην πρεμιέρα της εκπομπής της.