Breaking News

Ταμάμ: Αυτά θα δούμε στον τρίτο κύκλο (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο νέο κύκλο του Ταμάμ ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό είναι η εγκυμοσύνη της Έλλης και η σχέση της με τον Τζεμ.

Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή έχουν ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα επεισόδια, ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος είδε κάποια νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν σάρκα και οστά στους νέους χαρακτήρες, ενώ το πρώτο «πάμε!» αναμένεται να ακουστεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. 

Ας δούμε πως θα αρχίσει ο Γ' κύκλος της αγαπημένης σειράς σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού TV24:

Η Έλλη βιώνει την εγκυμοσύνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι ορμόνες κυβερνούν το σώμα και το μυαλό της. Την τρελαίνουν κι εκείνη με τη σειρά της τρελαίνει τους άλλους. Ο Τζεμ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στη σχέση τους διατηρώντας όσο μπορεί την ψυχραιμία του σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Και αυτό γιατί στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι ωρίμασε, κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη. Έτσι υπάρχουν διάφορες συγκρούσεις και μεταξύ τους και με όλους τους άλλους αλλά και με τον εαυτό τους.

Η Ντιλέκ έχει περάσει Ιατρική και θέλει να αφιερώσει όλη της την ενέργεια στις σπουδές της. Ο Τεό νιώθει παραμελημένος και προσπαθεί να την πείσει να παντρευτούν και να μείνουν μαζί. Εκείνη, όμως, αντιστέκεται. Μέχρι που τις αποφάσεις της επηρεάζει ένα τρίτο πρόσωπο που λειτουργεί καταλυτικά.

Η Μυρτώ και ο Μετίν προσπαθούν, ο καθένας με τον τρόπο του, να συνηθίσουν τη νέα συνθήκη που επικρατεί στην οικογένεια. Ότι η Έλλη και ο Τζεμ είναι πλέον ένα κανονικό ζευγάρι και ζουν λίγα μέτρα πιο ’κει, στο διπλανό δωμάτιο, περιμένοντας και παιδί. Και η δική τους σχέση; Μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τα νέα δεδομένα; Ετσι το αγαπημένο ζευγάρι θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του αλλά και τη στάση που κρατά μέσα στην οικογένεια. 

Από την άλλη, ο Αλή και η Μπαχάρ μεγαλώνουν το δικό τους παιδί σύμφωνα με τη μουσουλμανική θρησκεία και κουλτούρα. Η ευθύνη τους ως γονείς τούς έχει κάνει πιο συντηρητικούς απ’ ό,τι ήταν και αυτό δημιουργεί κόντρες και εντάσεις με την υπόλοιπη οικογένεια...