Breaking News

Χωρισμός «βόμβα» παρουσιάστριας του Alpha; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για χωρισμό στο χώρο της ελληνικής showbiz που προκαλεί αίσθηση κάνει λόγο σήμερα δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Η παρουσιάστρια η οποία διανύει μία πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της μετά τη μεταγραφή της στον Alpha, φέρεται να χώρισε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην εφημερίδα, το τέλος στη σχέση της Μαρίας Ηλιάκη και του Νεκτάριου Γαλίτη δόθηκε λίγο μετά τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, όπου παραθέριζαν εν πλω.

To ζευγάρι αναχώρησε για την Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αφήνοντας το σκάφος δεμένο στο λιμάνι, έχοντας ως στόχο όμως να επιστρέψουν λίγες ημέρες αργότερα και να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού στο μεσοδιάστημα, άγνωστο γιατί, χώρισαν. «Και όχι με υπαιτιότητα της παρουσιάστριας» δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.


Mία εβδομάδα πριν από τη γιορτή του Προφήτη Ηλία, ο σύντροφός της εμφανίστηκε στο πλεούμενο μαζί με παρέα και μάζεψε τα ρούχα της Μαρίας τοποθετώντας τα σε σακούλες, ενώ κατόπιν, όπως αναφέρουν πληροφορίες τα έστειλε «πακέτο» στο σπίτι της πρώην αγαπημένης του.

Σήμερα ο επιχειρηματίας κάνει μοναχικές διακοπές, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει διαγράψει τις τρυφερές φωτογραφίες με την παρουσιάστρια στο Instagram είναι σημάδι ότι ενδέχεται ο χωρισμός να αποδειχτεί απλά μια κρίση και οι δυο τους να έλθουν και πάλι κοντά.

Πάντως χθες η Μαρία Ηλιάκη έπινε τσίπουρα με φίλη της στους Παξούς, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.