Breaking News

5χρονη «παντρεύτηκε» τον καλύτερο φίλο της λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Παντρεύτηκε" τον καλύτερό της φίλο λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η 5χρονη Mary Massey, που έπασχε από κυστική ίνωση και χρόνια πνευμονία, κάνοντας έτσι πραγματικότητα την τελευταία της επιθυμία.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η 5χρονη έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου από 2 χρονών ότι ήθελε να παντρευτεί τον φίλο της Damien.

Όταν οι γιατροί στο Παιδικό Νοσοκομείο Cook του Τέξας ανακοίνωσαν στην οικογένειά της ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε και θα "έφευγε" σύντομα από τη ζωή, οι αγαπημένοι της άνθρωποι εκπλήρωσαν την τελευταία της επιθυμία

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, η Mary και ο Damien "παντρεύτηκαν" φορώντας δαχτυλίδια Mickie και Minnie Mouse, που ήταν οι αγαπημένοι τους ήρωες κινουμένων σχεδίων ενώ τα ίδια καρτούν κάλυπταν και τη γαμήλια τούρτα.

Στη συγκλονιστική φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail, η Mary και ο Damien είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του νοσοκομείου φορώντας τα δαχτυλίδια τους.

Λιγότερο από 6 ώρες μετά, ξημερώματα Παρασκευής, η 5χρονη πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της, Kayla.

Η Mary αφήνει πίσω τη μητέρα της, την 9χρονη αδελφή της και τον 14χρονο αδελφό της. Η κηδεία της θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου.