Breaking News

9 Μήνες: «Η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία από τις σειρές που κέρδισε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού την περσινή σεζόν είναι οι "9 Μήνες" που επιστρέφουν σύντομα με τον 2ο κύκλο επεισοδίων (Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του Star).

Η δημιουργός Άννα Αδριανού είπε για τη σειρά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso»:

«Ο δεύτερος κύκλος θα είναι πιο δυνατός και η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη. Φέτος θα δούμε τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, αλλά και να υφίστανται τις συνέπειες των επιλογών τους, αντιμετωπίζοντας παράλληλα νέες προκλήσεις. Θα έρθουν και νέα πρόσωπα, που θα φέρουν αναταράξεις, ανατροπές, κινδύνους, απειλές.

Η σχέση του Μάνου και της Μαρίνας θα περάσει μια δοκιμασία, αφού η Σοφία (Φαίη Ξυλά) έχει ορκιστεί εκδίκηση. Η Δάφνη και ο Ανδρέας θα δουν τη σχέση τους να κλονίζεται και την εμπιστοσύνη που με τόσο κόπο χτίστηκε ανάμεσα τους να γκρεμίζεται. 

Ο Άλκης και η Κρίστη αλλάζουν, ωριμάζουν, αλλά οι πειρασμοί είναι πολλοί, τόσο στον εpωτικό όσο και στον τομέα της καριέρας. Εκείνος είναι μπλεγμένος με πολιτικά παιχνίδια, ενώ η κοπέλα είναι διάσημη ποπ τραγουδίστρια και θα έχει άλλες περιπέτειες. Τέλος, η Μάρθα και ο Πέτρος θα πληρώσουν ακριβά τα λάθη τους».