Breaking News

Angelina Jolie: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt ενώ τα δημοσιεύματα την εμφανίζουν αναστατωμένη λόγω της αυστηρής συμπεριφοράς του Pitt στα παιδιά τους.

Ο δικηγόρος της Robert Offer δήλωσε στη Mirror: "Η απόφαση αυτή έγινε για την υγεία της οικογένειας. Η Angelina Jolie δεν θα κάνει κανένα σχόλιο και ζητά αυτή την περίοδο την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας" και πρόσθεσε: "Είμαι πολύ λυπημένος από αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών".

Η ηθοποιός έχει ζητήσει τη φυσική επιμέλεια και των έξι παιδιών απαιτώντας από τον δικαστή να δώσει στον Brad Pitt μόνο το δικαίωμα της επικοινωνίας.

Εκτός από τις ανησυχίες της Jolie για τη στάση του Pitt απέναντι στα παιδιά τους, δημοσιεύματα των ΗΠΑ αναφέρουν ότι το τελικό "χτύπημα" στη σχέση τους ήρθε όταν η Jolie αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να ακολουθήσει το σύζυγό της λόγω ανησυχιών που είχε ότι την απατά με την Marion Cotillard, συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Allied, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Νοέμβριου.


Μια πηγή είπε στην Mirror: "Η Angelina Jolie δεν θέλει καθόλου χρήματα από τον Brad Pitt, αλλά είναι αποφασισμένη να έχει την φυσική επιμέλεια των παιδιών".

Ωστόσο, μπορεί η Jolie να δήλωσε πως δεν θέλει χρήματα από τον Pitt, όμως το ζευγάρι καλείται να βρει τρόπο να διαιρέσει στα δύο τη μεγάλη ακίνητη περιουσία του σε όλο τον κόσμο.

Μια άλλη πηγή κοντά στην Jolie είπε: "Η ζωή της άλλαξε μετά από τη μαστεκτομή και ορκίστηκε βάλει τον Brad και τα παιδιά της πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αλλά στην πορεία δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που εκείνος φερόταν στα παιδιά, ιδιαίτερα στα αγόρια."

Από την άλλη, η πρώην νταντά του ζευγαριού δήλωσε: "Ο Brad και η Angie είναι πολύ αντίθετοι γονείς. Η Angie δεν πιστεύει στους κανόνες. Πιστεύει ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά τους να έχουν την ελευθερία της έκφρασης, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα καλά".

Στη φωτογραφία του Reuters που αναδημοσιεύει η Mirror, είναι ένα αντίγραφο των εγγράφων που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες όπου φαίνεται ότι γίνεται από την Angelina Jolie αίτηση για διαζύγιο από τον Brad Pitt.