Breaking News

Αντώνης Σρόιτερ: Είσαι ο γνωστός σε όλους Έλληνας «σκατ@...». Κάτσε να βλέπεις, τα καλά τώρα αρχίζουν...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με μήνυμά του στο προφίλ του στο Facebook, ο Αντώνης Σρόιτερ άφησε χθες αιχμές ότι κάποιοι χαίρονται με την καταστροφή των άλλων στο χώρο των τηλεοπτικών μέσων, μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας.

Ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια. "Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν" τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί έτσι πιστεύεις ότι παίρνει γεύση, από τη δίκη σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας "σκατόψυχos". Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρό. Ο άλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα του, μπορεί και όχι. Εσύ πάλι, πάντα "σκατόψυχos" θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ. Γιατί δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικό σου καλό, αλλά για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν..»