Breaking News

«Αποχώρηση - βόμβα» στο «Ταμάμ» καθυστερεί τα γυρίσματα και αναβάλλει την πρεμιέρα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια μεγάλη ανατροπή που εκπλήσσει συνέβη στην αγαπημένη σειρά "Ταμάμ" που οδηγεί τους υπεύθυνους του Ant1 να αναπροσαρμόσουν τα σχέδιά τους...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο οποίος μάλιστα το αναφέρει ως σίγουρο γεγονός, αποχωρεί η Μαρία Λεκάκη η τηλεοπτική Μυρτώ της σειράς!

Όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος, η αποχώρηση της ηθοποιού δεν οφείλεται σε κάποια χρηματική διαφωνία με την παραγωγή της σειράς αλλά λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών της και συγκεκριμένα στο θέατρο. Όταν είχε αρχικά αποφασιστεί η ολοκλήρωση της σειράς, η ηθοποιός έκλεισε να είναι στο θέατρο «Γκλόρια» με τον Λάκη Λαζόπουλο. 

Μετά την απόφαση των στελεχών του Ant1 να συνεχίσουν τη σειρά, το κανάλι πήρε από την ξένη εταιρεία παραγωγής, που έχει τα δικαιώματα, την έγκριση για να συνεχίσει με πρωτότυπο σενάριο, όμως ήταν αργά καθώς η Μαρία Λεκάκη είχε αποφασίσει να μην κάνει και θέατρο και τηλεόραση. 

Έτσι λοιπόν είναι σίγουρο ότι αποχωρεί από τη σειρά που όμως θα βγει στον αέρα με αντικαταστάτρια. Τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν - θα αρχίσουν τον Οκτώβριο -  και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για το καινούργιο πρόσωπο που θα «κουμπώσει» στο ρόλο ώστε να υπάρξει το ίδιο πετυχημένο αποτέλεσμα. Με τα νέα δεδομένα η σειρά αναμένεται πλέον να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου...