Breaking News

Δικαιώθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη ο Mιχάλης Χατζηγιάννης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με μια εμπεριστατωμένη απόφαση ο Mιχάλης Χατζηγιάννης δικαιώθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση με τα εμβάσματα των 5 εκ. ευρώ για τα οποία είχε κατηγορηθεί ότι είχε βγάλει παράνομα στο εξωτερικό.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε άκυρα τα πρόστιμα της εφορίας, η οποία καλείται να του επιστρέψει ως αχρεωστήτως καταβληθείσες όλες τις δόσεις που πλήρωσε μέχρι σήμερα. Ποσό περίπου 750.000€, καθώς και να άρει κάθε αναγκαστικό μέτρο σε βάρος του!

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση συζητήθηκε στο διοικητικό Εφετείο Αθηνών τον περασμένο Μάιο υπό το χειρισμό της έγκριτης κι ειδικής σε φορολογικές υποθέσεις δικηγόρου, Ευαγγελίας Μάντζου, κι αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον η σχετική απόφαση λόγω του πιλοτικού χαρακτήρα της...

Η δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κα Μάντζου, πέτυχε να εκδοθεί μια δικαστική απόφαση που θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις φορολογικές αρχές της χώρας.

«Εξαρχής τόσο εγώ όσο και ο κύριος Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαμε  εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία αποτελεί ανάχωμα στους ελέγχους των φορολογικών οργάνων» δήλωσε η ίδια αποκλειστικά στο star.gr.

Να σημειωθεί επίσης ότι η εκδοθείσα τον Ιούλιο εισαγγελική πρόταση δεν είχε λάβει υπόψιν της την μεταγενέστερη δημοσιευθείσα απόφαση του διοικητικού Εφετείου Αθηνών.