Breaking News

«Έφυγε» η ηθοποιός Ντόρα Σιμοπούλου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός Ντόρα Σιμοπούλου "έφυγε" από τη ζωή στις 8 Αυγούστου κάτι που έγινε γνωστό πρόσφατα, μέσω Facebook, από τον ηθοποιό Πάνο Κατέρη, ενώ η δυσάρεστη είδηση κυκλοφόρησε μόλις σήμερα στο διαδίκτυο.

Στις 31 Αυγούστου ο Πάνος Κατέρης δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ του και έγραψε:

«ΝΤΟΡΑ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ. Ντόρα μου, μόλις έμαθα ότι πέταξες στην άλλη γειτονιά ! Πάει καιρός, από τις 8 Αυγούστου. Έφυγες σιωπηλά, όπως σιωπηλά έζησες. Δεν το έγραψαν πουθενά, δεν το «έδειξαν» πουθενά. Έστω και μια αναφορά, για να θυμηθεί ο κόσμος τη μορφή σου. Τίποτα ! Σε ονόμαζαν χρυσή ηθοποιό μικρών ρόλων. Αλλά εσύ ήξερες ότι δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι, παρά μόνο μικροί ηθοποιοί. Πάντα θυμάμαι τις στιγμές που ζήσαμε μαζί στη σκηνή του Παρκ ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη «Γυναίκα της χρονιάς» με τη Σμαρούλα ! Αλλά πάνω απ' όλα τις στιγμές που ζήσαμε στις πρόβες και στα καμαρίνια πριν αρχίσει η παράσταση. Το γέλιο σου... την καλοσύνη σου... Αντίο καλή μου...»

"Η Ντόρα (Ισιδώρα) Σιμοπούλου πέθανε στην αφάνεια στις 8 Αυγούστου 2016" αναφέρει χαρακτηριστικά το wikipedia. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1941. Συμμετείχε στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου "Φόνισσα" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, όπως επίσης και στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου του "Γυφτοπούλα".

Συμμετείχε και στο επεισόδιο "Η βεντέτα" της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης" υποδυόμενη τη μάνα του Σπύρου Μπιμπίλα. Δείτε το επεισόδιο.