Breaking News

Εκπέμπουν SOS οι εργαζόμενοι του Mega

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega με την οποία απευθυνόμενοι στους μετόχους και τις Τράπεζες, εκφράζουν την αγωνία τους για τις οφειλές τους.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Οι εργαζόμενοι του MEGA διανύουμε πλέον τον πέμπτο μήνα απλήρωτης εργασίας με βασική ευθύνη των μεγαλομετόχων – ιδιοκτητών μας. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης, ενώ ήδη θρηνούμε την απώλεια δύο συναδέλφων μας.

Καλούμε τις τράπεζες να μη δείξουν την ίδια αναλγησία και αδιαφορία με τους μετόχους μας και να μεριμνήσουν ώστε να αποδεσμεύσουν μέρος των περισσότερων από 30 εκατομμύρια ευρώ που παραμένουν δεσμευμένα στους λογαριασμούς της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ώστε να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ενώπιον 500 εργαζομένων στο MEGA και των οικογενειών τους και να έλθει σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των τραπεζών προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας.

Καλούμε τους 'μετόχους – αμέτοχους' που τυγχάνει να είναι και τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα, να αναλογιστούν επιτέλους ότι μιλούμε για ανθρώπινες ζωές και για όχι απλά λογιστικά νούμερα.

Οι εργαζόμενοι του MEGA επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης.

Περιμένουμε έστω και την ύστατη ώρα οι ιδιοκτήτες του σταθμού να αποδείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους που βρίσκονται με το ένα πόδι στο δρόμο».