Breaking News

Έξαλλος ο Brad Pitt με τη στάση της Angelina Jolie

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έξαλλος είναι ο Brad Pitt με την Angelina Jolie που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου γιατί όπως εξελίσσεται θα μπορούσε να διαταράξει την ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το TMZ, πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού είπε ότι «είναι θυμωμένος με τη Jolie η οποία ισχυρίζεται ότι ο ίδιος είχε πρόβλημα θυμού και εκδήλωνε αυστηρή συμπεριφορά στα παιδιά τους η οποία προερχόταν κατά ένα μέρος και από την κατάχρηση αλκoόλ».

«Ο Brad Pitt τις τελευταίες ημέρες είχε συνομιλίες με την Jolie προκειμένου να διαχειριστούν το διαζύγιο τους σαν ενήλικες. Ο ίδιος ήθελε να κρατήσει το διαζύγιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προς όφελος των παιδιών τους, αλλά αντ' αυτού, η Jolie το χειρίστηκε διαφορετικά, "ζωγραφίζοντάς" τον ως επικίνδυνο μπαμπά, ζητώντας παράλληλα την αποκλειστική φυσική επιμέλεια των παιδιών» πρόσθεσε η πηγή στο TMZ.

Το σπίτι των δύο σταρ του Χόλιγουντ περιβάλλεται πλέον όλο το 24ωρο από φωτογράφους ενώ υπάρχουν και περιπολίες από αστυνομικούς  του Τμήματος του Λος Άντζελες, λόγω της φρενίτιδας των μέσων ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικό της δημοσιότητας που πήρε το θέμα είναι και το γεγονός ότι η Daily Mail δημοσιεύει ολόκληρη την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie.