Breaking News

Ελένη Γερασιμίδου: «Ντρέπομαι να πω τι μισθό παίρνω στους Συμμαθητές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Έτοιμο το πρωινό" παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου η οποία μίλησε για τη ζωή της, την οικογένειά της και τα 35 χρόνια γάμου της αλλά και τα επαγγελματικά της.

Όπως είπε το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει δημοσιογράφος αλλά η μητέρα της αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής. Την έγραψε σε σχολή και τελικά έγινε ηθοποιός.

Η ηθοποιός επισήμανε ότι η ζωή της έχει αλλάξει με τη μείωση της σύνταξής της ενώ μίλησε για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στο χώρο της τηλεόρασης. Αναφερόμενη στην αμοιβή της για τη συμμετοχή της στους "Συμμαθητές",  όπου τη φετινή σεζόν θα έχει συνεχή παρουσία, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να σας πω ποσό γιατί ντρέπομαι να το πω. Θα δουλεύω φέτος, θα είμαι στους "Συμμαθητές" του Ant1. Το μηνιάτικό μου - επειδή θα είναι μηνιάτικο - είναι πολύ λιγότερο από αυτά που έπαιρνα σε επεισόδιο, όχι στα πολύ επάνω μου αλλά στα πιο αρχικά μου».

Επίσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε κάποια διαστήματα στη ζωή της. Όπως αποκάλυψε σε νεαρή ηλικία έκανε τη μπέιμπι σίτερ και αργότερα καθάρισε σκάλες και σπίτια.

Όσο για την πιο συγκινητική στιγμή που βίωσε στο θέατρο... ήταν το χειροκρότημα του κόσμου στο Λυκαβητό όταν πέθανε η αδερφή της.

Δείτε τη συνέντευξή της στην εκπομπή του Epsilon.