Breaking News

Εντυπωσιακή αλλαγή: Από μαμά 83 κιλών... νικήτρια διαγωνισμού bodybuilding (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όταν υπάρχει θέληση και επιμονή πολλά μπορούν να αλλάξουν και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Laura Dargaville από την πόλη Tokoroa της Νέας Ζηλανδίας.

Η 29χρονη μητέρα πριν δύο χρόνια είχε 83 κιλά και είχε τη ζωή μιας "κανονικής μαμάς" όπως αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της στη Daily Mail.

Κάποια στιγμή βρέθηκε άνεργη αλλά αυτό αποτέλεσε την αρχή για να αλλάξει τη ζωή της, καθώς επικεντρώθηκε στον εαυτό της. Το 2013 ξεκίνησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και το αποτέλεσμα ήρθε πρόσφατα, κερδίζοντας ένα διαγωνισμό bodybuilding στα τέλη Αυγούστου.


«Ήμουν σαν όλες εκείνες τις μαμάδες που κοιτάζουν τα περιοδικά φυσικής κατάστασης και βλέπουν τα γυμνασμένα κορμιά στο Instagram και σκεφτόμουν ότι εγώ ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω έτσι» είπε η 29χρονη.

Όταν γεννήθηκε ο πρώτος γιος της, η Dargaville έχασε 18 κιλά βάρος. Το 2013 που ξεκίνησε το πρόγραμμα γυμναστικής έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά αλλά δεν τα παράτησε. Μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της έχασε συνολικά μέσα σε 13 μήνες 28 κιλά και συμμετείχε στο World Fitness Federation Women's Athletic Figure τον οποίο κέρδισε, μαζί με μία θέση για τους εθνικούς αγώνες του Οκτωβρίου. Σήμερα ζυγίζει 55 κιλά όταν αγωνίζεται και 56 στην καθημερινότητά της.

«Γυμναζόμουν δύο ώρες την ημέρα, έξι φορές την εβδομάδα και έτρωγα έξι μικρά γεύματα την ημέρα, βασισμένα στην πρωτεΐνη» επισήμανε και πρόσθεσε ότι είναι λάθος που οι γυναίκες ελπίζουν με μικρή ποσότητα φαγητού να χάσουν βάρος. «Η διατροφή είναι σημαντική. Για να αλλάξει το σώμα το 80% είναι διατροφή και το 20% άσκηση» εξήγησε.

Η Dargaville έστειλε επίσης μήνυμα και στις άλλες μαμάδες να πιστέψουν στον εαυτό τους, να αφαιρέσουν τους περιορισμούς από τη ζωή τους και να διατηρηθούν σε φόρμα, όπως κάνει η ίδια.