Breaking News

Επιστρέφει δυναμικά το πρόγραμμα του Ant1 - Πότε κάνουν πρεμιέρα σειρές και εκπομπές

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δυναμικά επιστρέφει ο Ant1 τη νέα σεζόν - μετά και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας - αναμορφώνοντας σταδιακά το πρόγραμμά του τόσο με αγαπημένες σειρές και εκπομπές, που συνεχίζονται και φέτος όσο και καινούριες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα «Δίδυμα φεγγάρια» επιστρέφουν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ. Τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου έχουν ήδη ανεβεί.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ant1, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv:

Στις 19 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου επιστρέφει το «Μπρούσκο» και στις αρχές Οκτωβρίου θα κάνουν πρεμιέρα «Οι Συμμαθητές» και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Στα μέσα του Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχίζει η νέα καθημερινή σειρά «Τα 5 κλειδιά».

Αρχές Νοεμβρίου μπαίνουν στο πρόγραμμα ο 3ος κύκλος του «Ταμάμ» και ο 2ος κύκλος του «Daddy Cool» αλλά και η νέα κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου με τίτλο «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…», η οποία το πιθανότερο είναι να προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ.

Επίσης αρχές Νοεμβρίου επιστρέφουν το «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη και κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό τάλεντ σόου «Rising Star».

Τέλος το σόου χορού «Dancing All The Stars», με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.