Breaking News

Για 10η μέρα χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη - Οδηγοί: «Δεν επιστρέφουμε στο τιμόνι αν δεν πληρωθούμε»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παραμένουν ακινητοποιημένα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη καθώς συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας για 10η ημέρα σήμερα.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σήμερα στις 10 το πρωί  αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

«Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους δεν γυρίζουν στο τιμόνι και στην εργασία τους» αναφέρει η ανακοίνωση στο Facebook των οδηγών αστικών συγκοινωνιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 10:00 π.μ στα γραφεία Ο.Α.Σ.Θ όλοι μαζί διαδηλώνουμε για τα αυτονόητα της εργασίας. Δεν γινόμαστε αποδεχτές καμιάς πρότασης που θα παρατείνει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια σε εργασιακό και βιοτικό επίπεδο. Δεν δίνουμε πλέον παρατάσεις σε ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την έως τώρα εμπιστοσύνη που δείξαμε.

Από την αρχή του καλοκαιριού προσπαθούσαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα με την μισθοδοσία μας ,  άλλα ανταπόκριση από κανένα , ουκ ολίγες φόρες διακόψαμε τις κινητοποιήσεις δείχνοντας πάντα την καλή θέληση προς επίλυση των θεμάτων μας μέσω συζητήσεων μεταξύ Υπουργείων και ΟΑΣΘ  ,  προτού ο αντίκτυπος των κινητοποιήσεων μας μετακυληθεί στην κοινωνία ,  οι συνέπειες ήταν  γνώστες σε  όλους  και έπρεπε να πάρουν τα μέτρα τους και αυτοί ,άλλα αντί αυτού , λάβαμε από αυτούς κοροϊδία και εμπαιγμό.

Επανειλημμένως επιστολές από το συνδικάτο και την διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ σε όλους τους αρμοδίους και υπεύθυνους φορείς , γνωστοποιώντας τους  την δραματική οικονομικά κατάστασή που εισέρχεστε ο Ο.Α.Σ.Θ  και οι εργαζόμενοι σε αυτόν ,από την μη τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ Ο.Α.Σ.Θ και  Δημοσίου. 

Ξεκινήσαμε τις κινητοποιήσεις μας με στάσεις εργασίας , δεν ίδρωνε το αφτί κανενός, ξεκινήσαμε τις απεργίες άρχισαν να βάλουν εναντίον μας δίχως να δώσουν λύση , ξεκινήσαμε τις επισχέσεις βαλλόμαστε από παντού δίχως ακόμα να βρουν λύση στο πρόβλημα των εργαζόμενων και όλων των συμπολιτών μας.

Υπεύθυνοι και αρμόδιοι , πρέπει  πλέον να το καταλάβετε άπαντες , ότι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους δεν γυρίζουν στο τιμόνι και στην εργασία τους όπως έκανε γνωστό και ο πρόεδρος εργαζόμενων. 

Όσον άφορα τα διοικητικά - διαχειριστικά  στα της σχέσης Ο.Α.Σ.Θ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ βρείτε τα μονοί σας, είστε οι καθ ύλην αρμόδιοι και υπεύθυνοι. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ “ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ».