Breaking News

H Angelina Jolie νοίκιασε σπίτι στο Malibu, εβδομάδες πριν την κατάθεση διαζυγίου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει ότι η Angelina Jolie είχε στο μυαλό της το διαζύγιο πριν συμβεί το υποτιθέμενο περιστατικό με τον Brad Pitt κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η ηθοποιός είχε νοικιάσει ένα σπίτι στο Malibu (φωτογραφίες κάτω) για να μείνει με τα παιδιά της, εβδομάδες πριν την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου.

Πηγή επιβεβαίωσε στη DailyMail.com ότι η 41χρονη ηθοποιός το νοίκιασε περίπου πριν 3 εβδομάδες από τη μέρα που το διαζύγιο αρχειοθετήθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, στις 19 Σεπτεμβρίου. 

Το ενοίκιο του σπιτιού είναι 95.000 δολάρια το μήνα. Έχει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, έκταση περίπου 1.344 τετραγωνικά μέτρα και αξίζει κοντά στα 12 εκατομμύρια δολάρια. Η περίφραξη του ακινήτου και τα τεράστια δέντρα, από τα οποία είναι περιτριγυρισμένο, είναι ιδανικά για να διατηρεί την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα τμήμα του Malibu που είναι γεμάτο από διασημότητες όπως οι: Owen Wilson, Rick Rubin, Anthony Hopkins, Julia Roberts, Sean Penn και Matthew McConaughey.