Breaking News

Η οικογένεια του Schumacher μήνυσε γερμανικό περιοδικό για δημοσίευμά του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η οικογένεια του πρώην υπερπρωταθλητή της Formula-1 Michael Schumacher μηνύει το γερμανικό περιοδικό Bunte για παλιότερο δημοσίευμά του (το 2015) που έκανε λόγο ότι ο 47χρονος θα μπορούσε να περπατήσει και πάλι.

Η οικογένεια του Schumacher και ο δικηγόρος της Felix Damm αμφισβήτησαν έντονα το δημοσίευμα που ανέφερε ότι υπήρξε αποκατάσταση από τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη ο πρώην πιλότος στο ατύχημα με σκι το 2013.

Το περιοδικό Bunte επικαλέστηκε σχόλιο ενός ανώνυμου φίλου του Schumacher ο οποίος δήλωσε: «Ο Michael μπορεί να περπατήσει και πάλι για λίγο με τη βοήθεια των θεραπευτών του».

Όπως δημοσιεύει η βρετανική Mirror, ο δικηγόρος της οικογένειας εξήγησε στο δικαστήριο την πλήρη έκταση των καταστροφικών τραυματισμών.

Ο Damm είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να περπατήσει. Δεν είναι σε θέση να σταθεί ακόμη και με τη βοήθεια των θεραπευτών».

Στην αγωγή κατά του περιοδικού η οικογένεια του Schumacher υπερασπίστηκε το δικαίωμα του Michael στην ιδιωτική ζωή του. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την την υπόθεση αναμένεται μετά τον Οκτώβριο.


Η εκπρόσωπος της οικογένειας Sabine Kehm είπε ότι: «Τέτοιου είδους κερδοσκοπία είναι ανεύθυνη, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής του είναι πολύ σημαντική για τον Michael».

Ο Michael Schumacher εξακολουθεί να φροντίζεται από προσωπικό πλήρους απασχόλησης στο ανακτορικό σπίτι του, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης και κανείς δεν γνωρίζει, εκτός της οικογένειας και των πολύ κοντινών του ανθρώπων, την πραγματική κατάσταση της υγείας του.