Breaking News

Κατάληψη στην Κούλντογκ από τους «Συμμαθητές» - Οι εξελίξεις και οι νέοι ρόλοι στη σειρά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την επιστροφή τους μέσα από τον 3ο κύκλο επεισοδίων ετοιμάζονται οι "Συμμαθητές" οι οποίοι μαζί με τους νέους χαρακτήρες που θα "εισβάλλουν" στη σειρά ευελπιστούν να κερδίσουν την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού για ακόμη μία χρονιά.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό MYtv, ο Ανδρέας και η Μαριλένα πηγαίνουν σε πάρτι που διοργανώνει ο Άρης για το ραδιοφωνικό σταθμό του και εκεί ο Ανδρέας της αποκαλύπτει πως η μητέρα της Ιωάννα είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της. 

Τις επόμενες ημέρες η παρέα ψάχνει τρόπους να πάρει τον έλεγχο της Κούλντογκ από τα χέρια της Ίρις η οποία απειλεί πως θα τοποθετήσει στην είσοδο της εταιρείας ασφάλεια προκειμένου να εμποδίσει να μπαίνουν άτομα που δεν είναι υπάλληλοι.

Τότε ο Γιώργος και ο Φρίντομ με τη βοήθεια της Κρίστης, του Ανδρέα και της Μαριλένας αποφασίζουν να κάνουν κατάληψη στην εταιρεία. Έτσι αρχίζουν έναν ανελέητο πόλεμο στην Ίρις με σκοπό να την αναγκάσουν να αποχωρήσει από τη διοίκηση της Κούλντογκ.

Στον 3ο κύκλο αναμένεται να "εισβάλει" και ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος. Θα υποδυθεί τον Ηρακλή, έναν αγρότη από το Άργος ο οποίος είναι ξάδελφος του Ανδρέα. Έρχεται στην Αθήνα για μικρό χρονικό διάστημα και μαζί με τον Ανδρέα μπαίνουν αμέσως σε νέες περιπέτειες. 

Η Ράνια Σχίζα θα εμφανιστεί στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του νέου κύκλου. Θα ενσαρκώσει την Αλίκη, μία μυστηριώδη γυναίκα η οποία κουβαλά πολλά σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν και θα προκαλέσει αναταράξεις στις ζωές των ηρώων.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας θα υποδυθεί τον Φραγκίσκο, έναν συμμαθητή των ηρώων τον οποίο οι ίδιοι αναζητούν. Αργότερα θα επιστρέψει και η Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της Τότας, της μητέρας του Γιώργου και θα προσπαθήσει να τον παντρέψει, καθώς διαφωνεί με τις αποφάσεις του.

Παράλληλα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Κρίστη) και η Πηνελόπη Πλάκα (Γκέλυ) θα δηλώσουν "παρούσες" στον τρίτο κύκλο της σειράς.