Breaking News

Ξανά σενάρια ατυχήματος από εκσκαφέα για τον μικρό Μπεν - «Νομίζω είναι νεκρός» λέει η μητέρα του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε πριν από 25 χρόνια, δήλωσε ότι ο χειρότερος εφιάλτης της θα γίνει πραγματικότητα αν βρει το σώμα του γιου της η αστυνομία η οποία ανακοίνωσε ότι ψάχνει για τα λείψανά του για δεύτερη φορά.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η μητέρα του δήλωσε στη Daily Mirror:  «Είναι διαφορετικά τώρα, είμαι φοβισμένη. Νομίζω ότι η αστυνομία πιστεύει ότι θα βρει τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός»,

Πολλά σενάρια έχουν υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια για τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991 σε ηλικία 21 μηνών στην Κω.

Όμως τώρα αστυνομικοί του Νότιου Yorkshire ετοιμάζονται να έρθουν στην Ελλάδα για να διερευνήσουν την περίπτωση να είναι νεκρός και να αναζητήσουν τα λείψανά του καθώς εξετάζεται για δεύτερη φορά, μετά το 2012 (στη φωτογραφία οι έρευνες των αστυνομικών για το σώμα του το 2012), η περίπτωση ο μικρός να έχει συνθλιβεί από έναν εκσκαφέα.


Το 2012 ο οδηγός του εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας είχε δηλώσει ότι έσκαψε κοντά στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του και μπορεί ο Μπεν να καλύφτηκε κατά λάθος από μπάζα.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ένας φίλος του ισχυρίζεται ότι ο Μπάρκας μπορεί να ήταν κατά λάθος ο υπεύθυνος για το θάνατο του Μπεν.

Η μητέρα του Μπεν, η οποία έχει επίσης μια κόρη, την 22χρονη Leighanna, επαίνεσε τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην έρευνα, χαρακτηρίζοντας την προσπάθειά τους για να βρουν τον γιο της ως «ηρωική» και «πραγματικά απίστευτη».

Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή καθώς πέθανε από καρκίνο του στομάχου.

Η αστυνομία θα εξετάσει στοιχεία που δεν είχαν διερευνηθεί ενδελεχώς ενώ σημαντική είναι η μαρτυρία ενός ανώνυμου μάρτυρα ο οποίος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως είδε τότε τον Μπάρκα ιδρωμένο και να τρέμει κατά την επιστροφή του από αστυνομικό τμήμα όπου είχε πάει για κατάθεση την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ντετέκτιβ του Νότιου Yorkshire θα διερευνήσουν κατά πόσο ο Μπάρκας ήξερε ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αν υπήρξε μια «συνωμοσία» ανάμεσα στους φίλους του για να τον προστατεύσουν.