Breaking News

Marion Cotillard: «Περιμένω μωρό αλλά δεν είναι του Brad Pitt. Εκτιμώ βαθύτατα την Angelina» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απάντησε μέσω του προφίλ της στο Instagram η Marion Cotillard στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Angelina Jolie και του Brad Pitt που πλέον οδηγείται σε διαζύγιο.

Δημοσιεύματα των ΗΠΑ ανέφεραν ότι το τελικό "χτύπημα" στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν η Jolie αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να ακολουθήσει το σύζυγό της λόγω ανησυχιών που είχε ότι την απατά με την Marion Cotillard, συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Allied. Οι τελευταίες φήμες μάλιστα την έφεραν ως έγκυο στο παιδί του Brad Pitt.

 Η 40χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος αλλά ξεκαθάρισε ότι πατέρας του μωρού που περιμένει είναι ο 43χρονος  Γάλλος ηθοποιός Guillaume Canet (φωτογραφία κάτω από Daily Mail).

Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ της:

«Αυτή θα να είναι η πρώτη και η μόνη μου αντίδραση στη λαίλαπα της είδησης που ξέσπασε πριν από 24 ώρες.

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτό, ούτε να τα παίρνω σοβαρά, αλλά επειδή η κατάσταση αυτή είναι ραγδαία και επηρεάζει τους ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω.

Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε. Αυτός είναι η αγάπη μου, ο καλύτερος φίλος μου, το μόνο που χρειάζομαι.

Δεύτερον σε όσους έχουν δηλώσει ότι έχω συγκλονιστεί, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου είναι οδυνηρή. Και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους κακεντρεχείς που βιάζονται να κρίνουν, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση.

Τέλος εύχομαι η Angelina και ο Brad, τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα, να βρουν την ειρήνη σε αυτή την πολύ ταραχώδη στιγμή που περνάνε.

Με όλη μου την αγάπη
Marion»