Breaking News

Νέα αποχώρηση βασικού πρωταγωνιστή από τους «Συμμαθητές» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας ακόμη από τους βασικούς πρωταγωνιστές των "Συμμαθητών" δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του Ant1.

Μετά τον Κρατερό Κατσούλη που οι πληροφορίες τον θέλουν να μη συνεχίζει λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, επιβεβαιώνεται και η φήμη για τη Φαίδρα Δρούκα που υποδύεται τη Βάλια.

Η ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Πρόκειται για μια σειρά που αγαπήθηκε απ' τον κόσμο. Κι εγώ την αγάπησα, όπως και τον ρόλο μου. Είναι επιλογή μου να μη συμμετέχω την τρίτη χρονιά και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στη σεζόν που έρχεται. Τον Βασίλη Θωμόπουλο τον εκτιμώ και είναι φίλος μου».

Επίσης τόνισε ότι ο κόσμος απογοητεύεται από την απόφασή της. «Όταν ακούν ότι δεν θα είμαι, ξαφνιάζονται δυσάρεστα, όμως σε αυτόν τον κύκλο θα μπουν νέα πρόσωπα και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα έχει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή» είπε η Φαίδρα Δρούκα.

Τη "Βάλια" δεν θα τη δούμε στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου καθώς τα πρώτα επεισόδια της σεζόν που θα προβληθούν έχουν ήδη γυριστεί.

Να σημειωθεί ότι δημοσίευμα ήθελε να αποχωρεί από τη σειρά και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να απουσιάσει από κάποια επεισόδια.