Breaking News

Νίκος Παππάς για υπερθεματιστές: «Αν κάποιος δεν είναι εντάξει θα φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα τα ερωτήματα που προέκυψαν από τις τηλεοπτικές άδειες μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου.

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της εξέτασης των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί και κάποιους από τους συμμετέχοντες. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις ενστάσεις.  Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές. Αν δεν είναι εντάξει κάποιος φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες. Στην Ελλάδα έχει συντελέστει αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας».

Για το πόθεν έσχες Αλαφούζου

Σε ερώτηση αν ένας υπερθεματιστής και μέτοχος μπορεί να δανειστεί από ναυτιλιακή και να το εμφανίσει στο πόθεν έσχες απάντησε ότι καλείται να αποδείξει αν έχει τα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθεί στο τίμημα, Είπε ωστόσο ότι εγείρονται ερωτηματικά για το εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά όταν έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του.

Βαρδινογιάννης - Καλογρίτσας

Την ίδια στιγμή ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο θέμα του STAR ανέφερε: «Ο Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει στους εργαζομένους του γιατί έδωσε ένα τέτοιο χαμηλό τίμημα».

Στο θέμα Καλογρίτσα ο κ. Παππάς επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα σημειώνοντας ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, προσθέτοντας ότι «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί».

Digea

«Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου. Η Digea θα μπορεί να μεταφέρει το σήμα των νομίμων αδειοδοτουμένων» ξεκαθάρισε ο κ. Παππάς σχετικά με το τι θα γίνει με τα κανάλια που δεν έχουν άδεια.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τους δημοσιογράφους στις ΗΠΑ, ο κ. Παππάς είπε ότι οι δύο δημοσιογράφοι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών των καναλιών στα οποία εργάζονται αφήνοντας αιχμές κατά των κ. Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη.

Πηγή: parapolitika.gr