Breaking News

Πέθανε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», Θάνος Ανεστόπουλος (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 49 χρονών, νικημένος από τον καρκίνο, ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος "Διάφανα Κρίνα".

Τον Μάιο του περασμένου έτους ο Θάνος Ανεστόπουλος συγκλόνισε τους φίλους του συγκροτήματος όταν αποκάλυψε στο Facebook ότι πάσχει από μεταστατικό καρκίνο των οστών.

«1984-{Ας σταθώ εδώ - τότε που ήμουν νέος-στην γαλαρία ενός πούλμαν-γυρίζοντας από σχολική εκδρομή -χωρίς λύπη-με ανεμελιά -και γαλήνη φωτισμένη απ τις αναμνήσεις που θα έφτιαχνε ένα μέλλον... }» είχε γράψει σε φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του το Μάιο του 2015.


Τα Διάφανα Κρίνα σχηματίστηκαν το 1991 ενώ την 1η Ιουνίου του 2009 ανακοίνωσαν μέσα από το επίσημο site τους τη διάλυσή τους.

Το 2009 ο Θάνος Ανεστόπουλος μαζί με τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Πλάτανο δημιούργησε το πρότζεκτ "Οι ποιητές γuμvoi τραγουδούν" με καινούρια τραγούδια και μελοποιήσεις ποιητών αλλά και με ανέκδοτα τραγούδια των "Διάφανων Κρίνων".

Η λυπηρή είδηση γνωστοποιήθηκε στο προφίλ του συγκροτήματος "Διάφανα Κρίνα" στο Facebook. "Καλό ταξίδι Θάνο ... καλό παράδεισο!" αναφέρει το λιτό μήνυμα. Στο wikipedia αναφέρεται ότι πέθανε σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2016.


Το βίντεο από την εκδήλωση "Και η αγάπη πάλι θα καλεί" που διοργανώθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 για τον Θάνο Ανεστόπουλο και ένωσε τα Διάφανα Κρίνα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή με τα λόγια "Ζούμε όση ζωή θέλουμε να ζήσουμε. Είμαστε τα Διάφανα Κρίνα"...