Breaking News

Σαββίδης: «Είμαι έτοιμος να αγοράσω όποιο κανάλι δεν πήρε άδεια και να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της ΕΡΤ και της «Αθλητικής Κυριακής» μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης. μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Super League, και αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και σε όσους των κατηγορούν για τις δηλώσεις που έκανε όταν τελείωσε η δημοπρασία ενώ επανέλαβε ότι εξακολουθεί να τον ενδιαφέρει ο χώρος των media.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Συνεχάρη αυτούς που κέρδισαν αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο και προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια πάνω σε αυτό. Εγώ τη σοβαρότητά μου είμαι έτοιμος να τη δείξω και στη συνέχεια. Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή στο χώρο. 

Είμαι έτοιμος, στα πλαίσια της προστασίας των θέσεων των εργαζομένων, να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό και μεταξύ αυτών και στον κ. Κοντομηνά και στο κανάλι Αlpha, να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν. Θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια.

Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια, που θα επιτρέψουν να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος που λέει συνέχεια ότι δεν επιτρέπεται να μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα ψάξω να βρω τη λύση αυτού του προβλήματος με τη δική μου συμμετοχή στο χώρο των media κι αυτή την ανακοίνωσή μου ας την λάβουν όλοι σαν επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς οι οποίοι χάνοντας την άδειά τους είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις των εργαζομένων».