Breaking News

Shannen Doherty: Η μάχη της με τον καρκίνο και το «ευχαριστώ» στο γιατρό της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχοντας καλούς φίλους στο πλευρό της η Shannen Doherty συνεχίζει τη μάχη της με τον καρκίνο.

Δίπλα της είναι και ο σύζυγός της για τον οποίο η ηθοποιός ανέφερε πρόσφατα σε ανάρτησή της στο Instagram, όταν και ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της, ποζάροντας με ροκ περούκα:

"Αυτός με αγαπάει με ροζ μαλλιά ή χωρίς μαλλιά. Είμαι ευλογημένη που έχω μια τέτοια ισχυρή ομάδα υποστήριξης ξεκινώντας με τον Kurt Iswarienko που με αγαπά περισσότερο κάθε δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ο καρκίνος δεν είναι ευχάριστος, αλλά μπορεί να φέρει το καλύτερο στις σχέσεις ή το χειρότερο. Ευτυχώς, έκανε το γάμο μας πιο ισχυρό".

Η ηθοποιός, που έγινε διάσημη σε όλο τον πλανήτη από το ρόλο της ως Μπρέντα στα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", ενημερώνει καθημερινά το προφίλ της με νέες φωτογραφίες.

Στην πρώτη που ακολουθεί, την οποία μοιράστηκε χθες με τους περισσότερους από 554 χιλιάδες followers της, έγραψε στη λεζάντα:

"Αυτή η φωτογραφία είναι από την αρχή της ιστορίας μου με τον καρκίνο. Ο επανορθωτικός χειρουργός μου ήθελε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό σήμαινε και ένα θάλαμο ανάμεσα στις πολλές άλλες μεθόδους. Το αποτέλεσμα... έσωσε το δέρμα μου... Κυριολεκτικά. Έχουμε πολλές διαδικασίες ακόμη στο μέλλον, αλλά εφόσον αυτός είναι ο γιατρός μου, αισθάνομαι ασφαλής. Εγώ δεν θα μπορούσα να είναι πιο ευλογημένη από το να είμαι μαζί του. Το μέλλον της θεραπείας του καρκίνου θα πρέπει να περιλαμβάνει πράγματα όπως αυτό και να καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν αυτές τις μεθόδους αν το θέλουν".

Στη δεύτερη και τέταρτη φωτογραφία η ηθοποιός ποζάρει με φίλους της ενώ στην τρίτη με τον ογκολόγο της για τον οποίο γράφει ότι της αρέσει να λέει ότι είναι η αγαπημένη του ασθενής.




About last night.... So great when all of these great friends come to visit. #pinkhairdontcare #familia

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ShannenDoherty (@theshando) στις