Breaking News

Ένα βίντεο στο διαδίκτυο οδήγησε στην αυτοκτονία την Tiziana Cantone (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα εpωτικό βίντεο το οποίο κατέγραψε ο πρώην αγαπημένος της πριν μήνες, προκάλεσε απρόβλεπτη εξέλιξη με τραγική κατάληξη...

Το βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο και η Tiziana Cantone διαπομπευόταν καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα ενώ δεκάδες βίντεο κυκλοφόρησαν με την ατάκα που ακούγεται να λέει "Τραβάς το βίντεο? Μπράβο!".

Η 31χρονη άλλαξε σπίτι ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες υπήρξε δικαστική εντολή έκτακτης ανάγκης να αφαιρεθούν από οποιαδήποτε ιστοσελίδα όλα τα βίντεο. Αλλά ήταν πολύ αργά καθώς η κοπέλα δεν άντεξε τη ντροπή και έβαλε τέλος στη ζωή της. Η θεία της τη βρήκε κρεμασμένη στο υπόγειο του νέου σπιτιού της στην πόλη Mugnano, κοντά στη Νάπολη. 

Ο εισαγγελέας της Νάπολης ξεκίνησε έρευνα για υποκίνηση σε αυτοκτονία. Χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα oggi.it αναφέρει, μεταξύ άλλων: 

"Η απόφαση του εισαγγελέα ακούγεται ακόμα πιο περιφρονητική: Τώρα όλα κινούνται που η Tiziana αυτοκτόνησε. Πολύ αργά. Η Tiziana είχε προσπαθήσει να ζήσει με τη ντροπή και τον πόνο. Όλο το διαδίκτυο είναι μία μηχανή κοπής κιμά. Σφαγιάστηκε και γέμισε από προσβολές και πειράγματα. Άλλαξε σπίτι και έκανε αίτηση για να αλλάξει το επώνυμο της άλλα μάταια... τα πάντα ήταν πολύ αργά, πάρα πολύ αργά σε σύγκριση με την άγρια ​​ταχύτητα του διαδικτύου".


Δείτε το σχετικό βίντεο του Euronews.