Breaking News

Τσιμιτσέλης - Οικονομάκου: Αποκαλύπτονται και μπλέκονται στα δίχτυα της νέας σειράς του Alpha

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή τους στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha "Έλα στη θέση μου", που σηκώνει αυλαία στις 3 Οκτωβρίου, μίλησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι δύο τους, που μπλέκονται στα δίχτυα της ιστορίας της σειράς, παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής":¨

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τον άλλαξαν στη γέννα, τον έδωσαν σε λάθος γονείς και τον κατέστησαν φτωχόπαιδο. Όταν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια το λάθος, τα δύο αγόρια, που είναι πλέον άντρες, και δόθηκαν σε λάθος οικογένειες, καλούνται να αλλάξουν θέση. Πόσο εύκολη και ανώδυνη είναι αυτή η μετάβαση; Το σοκ δημιουργεί ντόμινο ακόμα και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, καθώς δεν μένει τίποτα όρθιο. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το ένα αγόρι...

Θα μας συστήσετε τον Βλάση Καλατζή; «Ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με αρκετές στερήσεις, καθώς η οικογένειά του δεν είναι εύπορη και μένει στα Σπάτα. Πάντα όμως πιστεύει ότι έχει γεννηθεί για πολύ μεγάλα πράγματα».

Θα ανατραπεί η ζωή του; «Από τη στιγμή που η ζωή του θα κάνει στροφή 180 μοίρες, θα ζήσει
ένα παραμύθι. Πίστευε πάντα ότι ανήκε σε αυτό το παραμύθι».

Αλλάζει και ως χαρακτήρας; «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει η βάση του χαρακτήρα ενός
ανθρώπου. Θα το δούμε στην πορεία».

Ο έpωτας θα παίξει ρόλο στη ζωή του; «'Εχει σχέση αρκετά χρόνια με τη Ρενάτα. Θα τυφλωθεί όμως από κάποια άλλη γυναίκα».

Μια γυναίκα-αράχνη, που υποδύεται η Αθηνά Οικονομάκου; «Αυτές οι γυναίκες είναι εκ δια-
μέτρου διαφορετικοί χαρακτήρες. Θα δούμε πώς θα αντεπεξέλθει στην πορεία».

Ασυνήθιστο είδος η καθημερινή κωμωδία, στην εγχώρια ΤV; «Αυτό είναι και ένα μεγάλο συν για τον τηλεθεατή. Τόσα χρόνια συνήθως προβάλλονται κοινωνικές - δραματικές σειρές. Έχει καλή γραφή. Γρήγορους ρυθμούς. Άφθονο χιούμορ. Πολλές εναλλαγές».

Αθηνά Οικονομάκου

Ποιο είναι το προφίλ της Φαίης; «Μυστηριώδες άτομο, καθώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για το παρελθόν της. Κρύβει πολλά πράγματα. Είναι τρομερά τυχοδιώκτρια. Πλεονέχτρα. Εν ολίγοις, είναι η γυναίκα-αράχνη. Λύνει και δένει στη σειρά. Έχει τη γοητεία της μοιραίας γυναίκας, που εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους για προσωπικό της συμφέρον. Τι κρύβεται κάτω από αυτή την προσωπικότητα, ωστόσο, θα αποκαλυφτεί στην πορεία».

Άπλωσε ιστό από ανάγκη; «Αυτό Θα το δούμε. Από το παρελθόν της ξεκινούν όλα για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα που έχει η ηρωίδα. Όλη της η ζωή είναι ένα μυστήριο».

Θα εpωτευτεί ή ο έpωτας την πήρε και τη σήκωσε; «Θα δείξει στην πορεία. Προς το παρόν, όλο το κομμάτι είναι τρομερά επιφανειακό και ψεύτικο».

Ελκυστικό το τσαλάκωμα για ρόλους; «Μου αρέσει πολύ. Στη συγκεκριμένη καθημερινή σειρά, που είναι κομεντί, ο ρόλος μου δεν είναι αμιγώς κωμικός. Είμαι η γυναίκα-αράχνη που διαθέτει και κωμικά στοιχεία. Είναι πολυεπίπεδος ρόλος. Υπάρχει μεγάλη εξέλιξη. Στην πορεία εpωτεύεται, μεταμορφώνεται».

Απολαμβάνετε την κωμωδία; «Μου αρέσει πολύ. Περνάμε υπέροχα στα γυρίσματα».

Ατού της σειράς; «Τον πρώτο ρόλο δεν τον παίζει μόνο το σενάριο. Είναι όλη η ομάδα. Σε αυτό βασίζομαι τις περισσότερες φορές. Οι συνάδελφοι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Διαβάζοντας και το κείμενο λόγω της εμπειρίας μου, στο καθημερινό, με εξέπληξε πολύ ευχάριστα».