Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 234 - 235, Β Κύκλος

Διαφήμιση
Δευτέρα 7/11/16 - Επεισόδιο 234: Η Έλενα ξενίζει όταν η Μάρθα της λέει αυτά που της είπε και ο Πέτρος, πως πρέπει να δώσει περισσότερη σημασία στη σχέση της με τη Δάφνη παρά με εκείνον, αλλά την ευχαριστεί λέγοντας πως την αισθάνεται σαν την καλύτερή της φίλη που μόνο το καλό της θέλει. Η Μάρθα γεμίζει ενοχές. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος εξομολογείται στη Δάφνη πως δεν μπορεί άλλο με την Έλενα, καθώς είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μάρθα. Ο Στέφανος καραδοκεί στο προαύλιο του νοσοκομείου προκειμένου να απαθανατίσει τον Άλκη με την Κρίστη και το μωρό τους, που την ίδια ώρα κάνουν έναν περίπατο εκεί. Η Δάφνη λέει στον Πέτρο πως αν η κατάσταση της Έλενας υποτροπιάσει εξαιτίας του, δε θα του το συγχωρήσει. Την ίδια στιγμή, της τηλεφωνεί ο Δημήτρης πως βρήκε στοιχεία που απαλλάσσουν τον Αντρέα από την κατηγορία για το φόνο της Βάνας, και φεύγει για να τον συναντήσει.

Η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί το αδιέξοδό της μπροστά στην προοπτική να είναι ο Κυριάκος ο πατέρας του παιδιού της, ενώ η Σοφία νιώθει εγκλωβισμένη καθώς καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της για τον Μάνο είναι ανάμεικτα. Ο Κυριάκος φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου και τηλεφωνεί σε κάποιον φίλο του να πάει εκεί. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη για τη μαρτυρία του μπράβου του Βίκτωρα, όταν δέχεται τηλεφώνημα από τη Σήμανση που επιβεβαιώνει πως δε βρέθηκαν αποτυπώματα του Αντρέα στο χώρο του φόνου. Ο Κυριάκος παραβιάζει το σπίτι του Μάνου και βρίσκει δύο εισιτήρια για Βαρκελώνη στο όνομα της Μαρίνας και το δικό του. Η Σοφία λέει στη Θεανώ πως θα πείσει τη Μαρίνα να εξαφανιστεί από τη ζωή του Μάνου. Εκείνη όμως της ζητάει να την αφήσει να το χειριστεί η ίδια. Η Μαρίνα επιτίθεται στον Κυριάκο που της έκρυψε το γεγονός πως είναι γόνιμος.

Ο Αντρέας συγκινείται όταν η Δάφνη του λέει πως χάρη στον Δημήτρη μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά του. Οι απειλές του Δήμου απέναντι στον Στέφανο δεν τον αφήνουν να χαρεί τον έρωτά του για την Έλσα. Ο έντονος καυγάς της Μαρίνας και του Κυριάκου σοκάρουν την Έλσα που μόλις φτάνει στο σπίτι τους και ακούει τη Μαρίνα να λέει πως την Έλσα την αγαπάει αλλά θα προτιμούσε να την είχε γεννήσει φυσιολογικά. Η Θεανώ προτείνει στη Σοφία να καλέσει σε ραντεβού τη Μαρίνα και να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Η Έλσα ξεσπάει με λύσσα απέναντι στη Μαρίνα, που νιώθει να βάλλεται από παντού. Ο Αντρέας αποφυλακίζεται και γυρίζει επιτέλους σπίτι. Όταν όμως μαθαίνει πως η Δάφνη βάζει μπρος τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν τον Οδυσσέα, προβληματίζεται για τη νέα τους ζωή και αντιδράει. Ο Άλκης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Μαρίνα, τρελαμένη, δεν απαντάει στα μηνύματα του Μάνου, προκαλώντας την έντονη ανησυχία του.

Προβολή από Κύπρο (επεισόδιο 22 - 2ου κύκλου):

www.datemule.com/watch/95z-757fdcd6db04dc

(Δείτε τα επεισόδια στις παραπομπές του datemule. Τα βίντεο του Star μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου στην Ελλάδα - Διαβάστε τη σημείωση στο κάτω μέρος)

Τρίτη 8/11/16 - Επεισόδιο 235: Μετά από τον καυγά της με τη Μαρίνα, η Έλσα ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του Στέφανου, αλλά απογοητεύεται γρήγορα όταν εκείνος της λέει πως δεν είναι έτοιμος να συγκατοικήσουν. Η Δάφνη καθησυχάζει τον Αντρέα για το θέμα της υιοθεσίας λέγοντάς του πως θα γίνει ο καλύτερος πατέρας. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης βρίσκεται έξω από το σπίτι τους και τους παρακολουθεί, ενώ παράλληλα τηλεφωνεί στον Αντρέα και αποδέχεται την πρόσκλησή του στο γεύμα που θα παραθέσει μαζί με τη Δάφνη για την ελευθέρωσή του. Ο Μάνος ανησυχεί πολύ με τη Μαρίνα που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά του και ζητάει από τη Μάρθα να επικοινωνήσει εκείνη μαζί της για να μάθει τι συμβαίνει. Η Θεανώ πιέζει τη Σοφία να κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα. Ο Άλκης και η Κρίστη βγαίνουν από το νοσοκομείο και βλέπουν έκπληκτοι να τους περιμένει μία λιμουζίνα, από τον Σταύρο Διαμαντίδη. Η Μαρίνα λέει στην Εύα πως ο Κυριάκος υπεβλήθη σε θεραπεία και μπορεί να τεκνοποιήσει, άρα το παιδί που εκείνη κυοφορεί μπορεί να είναι δικό του. Η Εύα σοκάρεται.

Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σπίτι της Δάφνης και του Αντρέα. Ο σοφέρ οδηγεί τον Άλκη και την Κρίστη σε ένα υπερπολυτελές μέρος, όπου τους υποδέχονται θερμά ο Διαμαντίδης και ο Δημοσθένους. Η Κρίστη ταράζεται καθώς νιώθει πως για άλλη μία φορά επεμβαίνουν στη ζωή τους. Ο Κυριάκος προσπαθεί να διαχειριστεί την κοροϊδία της Μαρίνας που ετοιμάζεται να φύγει με τον Μάνο. Την ίδια ώρα, ο Μάνος είναι έξω από το σπίτι της Μαρίνας και απαιτεί να του ανοίξει. Εκείνη αναγκάζεται να του πει πως απέβαλε και να αναβάλλουν το ταξίδι τους για λίγο. Ο Μάνος οργίζεται, και όπως και η Έλσα, μιλάει με σκληρά λόγια στη Μαρίνα για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη ζωή της και τους άλλους. Η κόντρα της Κρίστης απέναντι στον Δημοσθένους είναι τόσο έντονη που εκείνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει το τραπέζι και να φύγει. Ο Άλκης εγκλωβισμένος προσπαθεί να την πείσει να πάνε για λίγο με τα νερά τους.

Ο Μάνος φεύγει εξοργισμένος από το σπίτι της Μαρίνας λέγοντας πως δε θέλει να την ξαναδεί ποτέ του. Η Μαρίνα μένει ένα ψυχικό ράκος. Ο Άλκης πείθει την Κρίστη να κατεβάσει τους τόνους απέναντι στον Διαμαντίδη και τον Δημοσθένους, αφήνοντάς της υπόνοιες πως διαφορετικά μπορεί να κινδυνεύουν. Η Κρίστη ακούει φρικαρισμένη. Η Σοφία αφήνει μήνυμα στο τηλέφωνο της Μαρίνας να συναντηθούν καθώς πρέπει να της μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του Μάνου, αλλά και της Έλσας. Η Μαρίνα ταράζεται και τηλεφωνεί πίσω, κανονίζοντας ραντεβού μαζί της. Την ίδια στιγμή, βλέπει τον Κυριάκο που μπαίνει στο σπίτι και κρύβεται για να μη τη δει. Όμως, είναι η ίδια που βλέπει τον Κυριάκο να κρατάει όπλο και αρχίζει να φοβάται για τη ζωή της. Η Θεανώ, κρυφά από τη Σοφία, καλεί τους ανθρώπους της και τους δίνει το σημείο συνάντησης της Σοφίας με τη Μαρίνα. Η Μαρίνα καλεί την αστυνομία λέγοντας πως κινδυνεύει να τη σκοτώσει ο άντρας της.

Προβολή από Κύπρο (επεισόδιο 23 - 2ου κύκλου):

www.datemule.com/watch/89Y-757ff6b3405008

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην Κύπρο τα επεισόδια είναι "κομμένα" διαφορετικά και όπως είναι επόμενο οι περιλήψεις διαφέρουν ενώ έχουν αρίθμηση 1ο, 2ο 2ου κύκλου κλπ. Όταν γίνονται διαθέσιμες οι περιλήψεις για την Ελλάδα διορθώνονται στα προηγούμενα επεισόδια και μετά την προβολή μπαίνει και το βίντεο. Μέχρι στιγμή όμως και για τις περιλήψεις από την Κύπρο υπάρχει μια διαφορά σχετικά με τα βίντεο που ανεβαίνουν στο datemule. Στο datemule έχουν ανεβεί 2 επεισόδια επιπλέον. Έστω κι έτσι τα ανεβάζουμε για να βλέπετε τα επεισόδια στο datemule. Πραγματική σύνδεση περιλήψεων και βίντεο υπάρχει, όπως θα δείτε στα επεισόδια, σε όσα έχουν προβληθεί στην Ελλάδα (δείτε ημερομηνίες). Τα extra επεισόδια που έχουν ανεβεί στο datemule είναι το 24ο και το 25ο του 2ου κύκλου.

Προβολή Επ. 24 2ου κύκλου: www.datemule.com/watch/38d-35800b24c9fe47

Προβολή Επ. 25 2ου κύκλου: www.datemule.com/watch/88j-758022c5e6d737

Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ