Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 226, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 26/10/16 - Επεισόδιο 226: Ο Μάνος τελειώνει την παράστασή του στη Σοφία με ένα τρυφερό φιλί. Η Κρίστη παρακολουθεί συγκινημένη μία ιδιαίτερη στιγμή του Άλκη με το μωρό, ωστόσο επιμένει στην απόφασή της, οι δυο τους να μείνουν χώρια. Ο μικρός Οδυσσέας, ανάστατος στην απομόνωση την οποία βρίσκεται, δεν τρώει και ζητάει επίμονα να δει τον Αντρέα. Την ίδια ώρα, η Δάφνη σκέφτεται να υιοθετήσουν το παιδί. Η Σοφία και ο Μάνος κάνουν μία όμορφη βόλτα, που τους θυμίζει την ανέμελη εποχή της εφηβείας τους. Για πρώτη φορά, η Σοφία δείχνει να παρασύρεται από τα συναισθήματά της. Ο Άλκης βλέπει στον ύπνο του τους γονείς του και αναστατώνεται. Η Δάφνη και ο Αντρέας βρίσκουν ότι πίσω από τον λογαριασμό που ψάχνουν βρίσκεται μια off shore εταιρεία και ενημερώνουν τον Σερέτη. Η Μαρίνα, άυπνη, περιμένει να ξημερώσει για να τρέξει στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Ο Μάνος παραλαμβάνει το καινούργιο του cabrio αυτοκίνητο.

Ο Χρήστος προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Σοφίας απέναντι στον Μάνο, αλλά εκείνη καταφέρνει να τον ξεγελάσει. Ο Διαμαντίδης παραλαμβάνει έναν φάκελο όπου μέσα αναγράφεται όλη η ζωή του Δώρου Νεοκλέους, του πολιτικού αντίπαλου του Άλκη, που πρέπει να εξοντώσουν. Η Έλενα, περιποιημένη και πολύ όμορφη, πηγαίνει στην κλινική της Εύας για να της αποδείξει πως εκείνη είναι η μόνη γυναίκα που θέλει ο Πέτρος. Όταν όμως μαθαίνει πως η Εύα έχει πάρει εξιτήριο, μένει σοκαρισμένη. Ο Δημήτρης ζητάει από τη Δάφνη λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Αντρέα και προκαλεί την έντονη αντίδρασή της. Ο Οδυσσέας τηλεφωνεί στον Αντρέα, που πηγαίνει πανικόβλητος να τον συναντήσει αμέσως. Ο Μάνος κάνει έκπληξη στη Σοφία στο νοσοκομείο και την προσκαλεί για μία βόλτα με το αμάξι του. Ο γιατρός ενημερώνει τον Κυριάκο πως η θεραπεία του ολοκληρώθηκε και πως, αν ήταν σεξουαλικά ενεργός αυτό το διάστημα, μπορεί να είναι μέλλοντας πατέρας.

Η Έλσα μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι, όταν η Μαρίνα βλέπει το αποτέλεσμα του τεστ, που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της. Ο Υπουργός εκφράζει στον Δημήτρη τις υποψίες του πως ο μάρτυρας που επιβεβαίωσε ότι ο Αντρέας βρισκόταν σε άμυνα και πυροβόλησε τον Αχιλλέα, είναι υποκινούμενος και τον πιέζει να ψάξει ενδελεχώς τυχόν ανάμειξη του Αντρέα με τη Red Swan. Ο Οδυσσέας δίνει στον Αντρέα τον Iron Man για να είναι ασφαλής. Ο Αντρέας συγκινείται με την κίνηση αυτή του παιδιού και λυγίζει. Την ίδια ώρα, δύτες βγάζουν από τον βυθό της θάλασσας έναν σάκο. Ο Μάνος μιλάει στη Σοφία για ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν με το αυτοκίνητό του. Όταν εκείνη ρωτάει λεπτομέρειες, ο Μάνος αρνείται, λέγοντας παράλληλα πως δεν έφταιγε μόνο αυτός. Η Σοφία οργίζεται. Ο γυναικολόγος ενημερώνει τη Μαρίνα πως διανύει την 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Έχοντας ανακαλύψει τις σeξoυαλικές προτιμήσεις του Νεοκλέους, ο Άλκης βάζει μπροστά το σχέδιό του για να τον εξαφανίσει πολιτικά. Η Κρίστη θέλει να μελοποιήσει τους στίχους του Κίμωνα Μαυρή. Ψάχνοντας πληροφορίες γι’ αυτόν, μαθαίνει πως το βασικό του επάγγελμα είναι η πλαστική χειρουργική...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ