Breaking News

Δάκρυσε η Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μήνυμα του πιλότου του F-16 Σωτήρη Στράλη στη Θεσσαλονίκη συγκίνησε τη Χριστίνα Λαμπίρη η οποία με αφορμή το γεγονός αυτό ξέσπασε στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια δακρυσμένη τόνισε πως αυτός είναι ο Έλληνας και όχι αυτοί που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι για να δημιουργήσουν πόλωση και έχθρα ανάμεσα στους Έλληνες.

Αναφερόμενη μάλιστα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είπε:

"Όλοι δουλεύουμε. Είμαι 50 χρονών, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μία μέρα στη ζωή μου από τα 23 μου χρόνια.'Έχω μεγαλώσει ένα παιδί και το έχω σπουδάσει έξω ολομόναχη. Είναι 26 ετών και είμαι πάρα πολύ περήφανη γι' αυτό. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη και σε όλους αναφέρομαι. Που βγαίνετε στις τηλεοράσεις, ανοίγετε το στόμα μας, παίρνετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι για να δημιουργήσετε πόλωση και έχθρα ανάμεσα στους Έλληνες. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη και μπορεί να δουλεύω σε ένα κανάλι έτσι όπως το χαρακτηρίζετε εσείς. Είμαστε όλοι περήφανοι. Όλοι δουλεύουμε απ' το πρωί μέχρι το βράδυ".

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή της.