Breaking News

Έντονη αντιπαράθεση και στο δεύτερο debate Χίλαρι Κλίντον - Ντόναλντ Τραμπ (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ έλαβε χώρα στο Σαιντ Λούις επίσης σε τεταμένο κλίμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με απολογητικό ύφος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τη στάση του και τα σeξιστικά σχόλια κατά των γυναικών. Παράλληλα όμως ανέφερε τον Μπιλ Κλίντον, ισχυριζόμενος ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παρενοχλήσει γυναίκες.

Από την πλευρά της η Χίλαρυ Κλίντον απολογήθηκε μετά την επίθεση του Τραμπ για τα 33 χιλιάδες διαγραμμένα emails και την απειλή του ότι θα ζητήσει από τους εισαγγελείς να διεξάγουν έρευνα για τα ψέματά της. "Υπήρξε λάθος και το παραδέχτηκα, δεν θα ψάξω για δικαιολογίες" είπε χαρακτηριστικά η Χίλαρυ.


Κατά τη διάρκεια του debate έγινε αναφορά επίσης στην προσφυγική κρίση και τη Συρία, τις μεταρρυθμίσεις για την υγεία, τη φοροαπαλλαγή και την εξωτερική πολιτική.

Ο Τραμπ τόνισε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να συνεργαστούν με τη Ρωσία εναντίον του ISIS ενώ η Χίλαρυ αναφερόμενη στο Ισλάμ ήταν ενωτική λέγοντας ότι οι μουσουλμανικές κοινότητες των ΗΠΑ είναι ίσες με τις υπόλοιπες καθώς δεν έχουν σχέση τον ISIS.

Ιδιαίτερες αποκαλύψεις πάντως δεν έγιναν και, όπως και μετά πρώτο debate, τα αντίπαλα στρατόπεδα μίλησαν για επικράτηση του δικού τους υποψηφίου.

Δείτε αποσπάσματα από το debate στα βίντεο του CNN Greece.



Πληροφορίες - φωτογραφίες από: Daily Mail
Βίντεο: CNN Greece