Breaking News

Ετοιμάζεται να απογειωθεί το Dream Jet: Το Boeing που μετατράπηκε σε «πολυτελές ξενοδοχείο» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόκειται για το πρώτο Boeing 787 Dreamliner της DeerJet που μετατράπηκε σε ιδιωτικό τζετ με ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μπάνια, τραπεζαρία, ευρύχωρο καθιστικό, χώρο γραφείου, κινηματογράφο, μέχρι και ξεχωριστό χώρο ανάπαυσης για τα μέλη του πληρώματος.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ως εμπορικό αεροπλάνο μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 335 επιβάτες, αλλά στην πράξη μόνο 40 επιβάτες θα απολαμβάνουν τις ανέσεις του προκειμένου να έχουν άφθονο χώρο  στο ταξίδι τους. Το  Dream Jet εκτιμάται ότι θα έχει τελικό κόστος τουλάχιστον 324.000.000 δολάρια.

Η μετατροπή του αεροσκάφους αναπτύσσεται εδώ και 2,5 χρόνια από την αμερικανική εταιρεία Kestrel Aviation Management για λογαριασμό ενός Ασιάτη επιχειρηματία ο οποίος δεν θέλει να βγει ακόμη το όνομα του στη δημοσιότητα.


Τα αποκαλυπτήρια έγιναν νωρίτερα φέτος σε έκθεση στη Γενεύη. Ο Zheng Peng, πρόεδρος της DeerJet δήλωσε κατά την παρουσίαση: "Είμαστε πολύ περήφανοι που το πρώτο και μοναδικό Dream Jet στον κόσμο βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ, στην Κίνα. Αυτό το εκπληκτικό αεροσκάφος, που δημιουργήθηκε από την Boeing και προσαρμόζεται τα τελευταία δυόμισι χρόνια, θα πραγματοποιήσει το όραμά μας να βελτιωθούν οι συνθήκες των επαγγελματικών ταξιδιών. Η αεροπορία συναντά την τέχνη, δημιουργώντας μια ολοκαίνουργια εμπειρία στον πελάτη".


Παρά το γεγονός ότι αρκετά Boeing 787 έχουν μετατραπεί από εταιρίες μεταφοράς επιβατών κατά το παρελθόν, αυτό είναι το πρώτο Dreamliner που κατασκευάζεται ειδικά για επαγγελματικά ταξίδια.