Breaking News

Δύο αδέλφια ανάμεσα στους νεκρούς από το ατύχημα στη Dreamworld (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την τραγωδία που σημειώθηκε στο θεματικό πάρκο Dreamworld, στη Χρυσή Ακτή της πολιτείας Queensland, στην Αυστραλία ενώ το πάρκο έχει κλείσει "επ' αόριστον".

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά της διάρκεια της διαδρομής Thunder η οποία εξελίσσεται πάνω σε κυκλικές σχεδίες κατά μήκος ενός ορμητικού τεχνητού ποταμιού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το  BBC, ανάμεσα στους 4 νεκρούς βρίσκονται δύο αδέλφια. Συγκεκριμένα έχασαν τη ζωή τους η 32χρονη Kate Goodchild, ο 35χρονος αδερφός της Luke Dorset και ο συνεργάτης του Roozbeh Araghi. Το τέταρτο θύμα έχει αναγνωριστεί από τα μέσα ενημέρωσης ως Cindy Low, μία γυναίκα 42 χρονών από τη Νέα Ζηλανδία, κάτοικο του Σίδνεϊ (κατά σειρά από αριστερά στη φωτογραφία).


"Η άμεση μέριμνά μας τώρα είναι να στηρίξουμε τις οικογένειες των θυμάτων με την παροχή κατάλληλων συμβούλων. Εργαζόμαστε στενά με τις αρχές προκειμένου να κατανοήσουν τι ακριβώς συνέβη" δήλωσε εκπρόσωπος του πάρκου.

Παράλληλα ατύχημα συνέβη και σε μία άλλη σχεδία στη διαδρομή Thunder, με δύο παιδιά, ένα 10χρονο αγόρι και ένα 12χρονο κοpiτσι τα οποία "σώθηκαν από θαύμα" όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

Να σημειωθεί ότι η Αυστραλιανή Ένωση Εργαζομένων είπε ότι πριν από ένα χρόνο εξέφρασε «σοβαρές ανησυχίες» σχετικά με την ασφάλεια στο πάρκο αλλά δεν μίλησε συγκεκριμένα για τη διαδρομή Thunder.

Πηγή: BBC.com