Breaking News

Έβαλε φωτιά στην Τούμπα στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ασπρόμαυρο και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων βάφτηκε το ντέρμπι των δύο Δικεφάλων στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας  και τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς ενώ η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάτος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Το τελικό 1-0 έδωσε βαθμολογική ανάσα στον ΠΑΟΚ ο οποίος προσπαθεί να καλύψει τους -3 βαθμούς ποινής που κουβαλάει από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το γκολ καθώς θεωρούν ότι προήλθε από κόρνερ που δεν υπήρξε ποτέ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Τζάλμα Κάμπος (77' Μυστακίδης), Σάχοβ (63' Μπίσεσβαρ), Γκάρι Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (88' Περέιρα)

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλος, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (84' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πατίτο Ροντρίγκες (69' Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (90' Αραβίδης)

Δείτε το γκολ και τις επίμαχες φάσεις όπως σχολιάστηκαν στον Σκάι απο τον Παναγιώτη Βαρούχα.