Breaking News

Εμφανίστηκε ξαφνικά στην εκπομπή της Μενεγάκη ο Κοντομηνάς! - Τι είπε για τον Παππά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άναυδη έμεινε η Ελένη Μενεγάκη καθώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς της έκανε έκπληξη και εμφανίστηκε απροειδοποίητα στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια τον αγκάλιασε και ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Alpha της είπε με χιούμορ ότι του μείωσαν τη σύνταξη και επειδή δεν είχε να φάει στο σπίτι πήγε για να φάει στην κουζίνα της εκπομπής.

Κατόπιν αναφερόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά είπε:

«Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια ο Παππάς που άνοιξε τρία κανάλια (ΕΡΤ) να κλείσει άλλα τρία... Είπαν οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε, χωρίς δεκάρα να έχει, μη λέμε ονόματα, και λέει "θα μου δώσετε το 51% και 4 εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές". Καταλαβαίνετε για ποιον λέω, για αυτόν που δεν έχει δεκάρα. Να ακούει και ο κόσμος τι γίνεται με την κυβέρνηση. Λέω "άλλο τίποτα θέλεις;". Λέει "θέλω να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων". Λέω "πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους". Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha.