Breaking News

Εύβοια: 31χρονη παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος την πεθερά της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης  στη Βόρεια Εύβοια.

Συγκεκριμένα στο χωριό Σκεπαστή Λίμνης, μία 72χρονη βρήκε τραγικό θάνατο στην πλατεία του χωριού, όταν παρασύρθηκε κατά λάθος από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη Αλβανίδα νύφη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη είχε σταθμεύσει στη πλατεία του χωριού για να αποβιβαστεί από το όχημα, η 72χρονη πεθερά της. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους, η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο έσκυψε μπροστά από αυτό. 

Η 31χρονη νύφη της, όπως λέει, δεν την είδε και έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα. Συγκλονισμένη η ίδια μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία ενώ περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως η πεθερά της είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία της πνοή.

Η 31χρονη συνελήφθη ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του Εισαγγελέα καθώς κάτοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, επιβεβαίωσαν με τις καταθέσεις τους πως πρόκειται για ατύχημα.