Breaking News

Χίλαρι Κλίντον - Ντόναλντ Τραμπ: «Πόλεμος» και στο τελευταίο debate (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σφοδρή αντιπαράθεση εξελίχτηκε κατά τη διάρκεια και της τρίτης και τελευταίας τηλεμαχίας μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, στο Λας Βέγκας, την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00 (τοπική ώρα).

Οι δύο υποψήφιοι δεν αντάλλαξαν χειραψία και μερικά από τα θέματα στα οποία ήρθαν αντιμέτωποι ήταν οι αμβλώσεις, η μετανάστευση και η οπλοκατοχή.

Επίσης για ακόμη μία φορά τέθηκε το θέμα με τις γυναίκες που υποστηρίζουν να έχουν πέσει θύματα σeξουαλικής επίθεσης από τον Τραμπ ενώ ο... Βλαντίμιρ Πούτιν προκάλεσε έντονη σύγκρουση μεταξύ τους με τη Χίλαρι να κατηγορεί τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο του Ρώσου ηγέτη, κάτι που ο Τραμπ αρνήθηκε να δεχτεί.


Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα στην υποψήφια των Δημοκρατικών. Ο Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει εάν θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Είπε μάλιστα, χαρακτηριστικά, ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "δηλητηριάζουν τα μυαλά" του κοινού.

Δείτε ένα 9λεπτο περίπου απόσπασμα από το debate των δύο υποψήφιων.


Το βίντεο του NBC News περιέχει ολόκληρο το debate. Επειδή καταγράφηκε live αρχίζει μετά το 30ο λεπτό (30:00). Αν ανεβεί βίντεο στο youtube με ελληνικούς υπότιτλους θα αντικατασταθεί.


Με πληροφορίες από: BBC