Breaking News

Ινδικός παραδοσιακός γάμος στη Μύκονο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας παραδοσιακός ινδικός γάμος υπερπαραγωγή με ελληνικό χρώμα, έλαβε χώρα σε παραλία της Μύκονου. Οι νεόνυμφοι ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο ωστόσο είχαν όνειρο να ενώσουν τις ζωές τους κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και μας παρουσιάζει λεπτομέρειες για το γάμο...

Όταν κάποια στιγμή από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο Ζορμπάς, ο γαμπρός το έριξε στο συρτάκι μαζί με την παρέα του ενώ η νύφη, που εμφανίστηκε ύστερα από μια ώρα, έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία μέσα στο χρυσοποίκιλτο και ολομέταξο νυφικό της. 

Κατά την ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης ακολουθήθηκαν όλα τα παραδοσιακά ινδικά έθιμα με την νύφη να φοράει την γιρλάντα και τους συγγενείς α' βαθμού των νεόνυμφων να είναι ντυμένοι με σάρι συγκεκριμένου χρώματος. 

Το γαμήλιο γεύμα που δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο, περιλάμβανε εδέσματα με μπόλικο τσίλι και κάρυ κατά παραγγελία του ζεύγους για τους 150 καλεσμένους του, ενώ υπήρχαν και ελληνικές λιχουδιές όπως αρνί σουβλάκι, σπανακόπιτα, φρέσκο αιγαιοπελαγίτικο ψάρι, τζατζίκι, μουσακάς χωρίς κιμά και ορφανά γεμιστά. 

Οι προσκεκλημένοι που έφτασαν στην Μύκονο από Ινδία, Αμερική και Λονδίνο, έλαβαν ως δώρα στο τραπέζι μέλι και λάδι για να έχουν κάτι να θυμούνται από την Ελλάδα, ενώ στις καρέκλες τους περίμεναν ξηροί καρποί, κάτι που συνηθίζεται στους ινδικούς γάμους. Ακολούθησε το κόψιμο της πατροπαράδοτης τούρτας και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το Mykonos Live TV.