Breaking News

Και επίσημα διαζύγιο για τον Κώστα Μπακογιάννη - Έτοιμος για το επόμενο βήμα με τη Σία Κοσιώνη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για συναινετικό διαζύγιο που είχε υποβάλει ο Κώστας Μπακογιάννης με την Κάλλια Καμπουρίδου και όπως δημοσιεύει σήμερα η Espresso ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα με τη Σία Κοσιώνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Κάλλια Καμπουρίδου παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2006 και το 2013, μετά από 7 χρόνια γάμου, αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ ακόμη και σήμερα  διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη και των δύο παιδιών τους.

Μετά το χωρισμό του ο γιος της Ντόρας Μπακογιάνη πέρασε μία περίοδο κατά την οποία ήταν μόνος στην προσωπική του ζωή και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή του η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. 

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε επίσημα την περασμένη Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι. Το διαζύγιο του Κώστα Μπακογιάννη ανοίγει το δρόμο για την επισημοποίηση της σχέσης του με τη Σία Κοσιώνη και τα τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν να ετοιμάζονται πλέον να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.