Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Άννας Κουρή - Ο λόγος που πενθεί και όσα είπε για τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Παραδεισανού επισκέφτηκε στο σπίτι της την Άννα Κουρή η οποία έχει "χαρακτηριστεί" για το ρόλο της ως Βάνα Δάγκα στη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν", που προβλήθηκε στον Ant1 από το 1993 μέχρι το 1996.

Η ηθοποιός υποδέχτηκε τη συνεργάτιδα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" μαζί με το νέο της "Τερεζουλίνι" που είναι ο γλυκύτατος Ορφέας.

Όπως είπε το σπίτι είναι το πατρικό της ενώ και η ίδια έμενε πάντα στην περιοχή του Κολωνακίου την οποία αγαπάει ιδιαίτερα.

Κάθε Τρίτη μεσημέρι πάει για καφέ με τις φίλες της και λένε τα νέα της εβδομάδας όμως αυτές τις ημέρες πενθεί καθώς έχασε πολύ πρόσφατα την καλύτερή της φίλη.

«Ήταν πολύ βαρύ. Ήμασταν μαζί από τα δέκα μας χρόνια. Η απώλεια δεν συνηθίζεται απλά το αποδέχεσαι κάποια στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ακόμη δεν το έχω αποδεχτεί» είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Κουρή τα πρώτα 10 χρόνια έζησε στην Αφρική, στο Βελγικό Κονγκό, και κατόπιν ήρθε στην Ελλάδα, πηγαίνοντας σε γαλλικό σχολείο. Ο πατέρας της μητέρας της ήταν διάσημος γιατρός.

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά, στο πλευρό του Χάρη Ρώμα, είπε: «Με τον Χάρη απέκτησα εμπορικότητα, έγινα ευρέως γνωστή. Στο θέατρο ήμουν ήδη γνωστή σε πιο... "κουλτουριάτικο" κύκλωμα, το οποίο με απέρριψε μετά».

Για το Τερεζουλίνι επιβεβαίωσε ότι στη σειρά έπαιρνε ένα μικρό συμβολικό μισθό: «Το είχα απαιτήσει για την Τερέζ και ήταν η μόνη που το δεύτερο χρόνο είχε 100% αύξηση στο μισθό!». 

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή του Alpha.