Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του Σπύρου Μπίμπιλα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Παραδεισανού συνεχίζει τις όμορφες "εισβολές" της στα σπίτια επωνύμων και αυτή τη φορά σειρά είχε το σπίτι του Σπύρου Μπίμπιλα στο οποίο ζει από το 1996.

Το σπίτι του γνωστού ηθοποιού έχει θέα την Ακρόπολη. Όπως συνήθως η κάμερα μας έδωσε μια εικόνα από το εσωτερικό του ενώ ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την αγάπη του στους παπαγάλους.

Εντυπωσιακός είναι ο διάδρομος του σπιτιού όπου στους τοίχους απεικονίζονται σε φωτογραφίες τα σημαντικότερα σημεία της ζωής του και της καριέρας του.

Ο Σπύρος Μπίμπιλας αν και δεν έχει οικονομικό πρόβλημα χρωστάει ένα μεγάλο στεγαστικό δάνειο και ο λόγος είναι ότι δεν του επέστρεψαν τα χρήματα που δάνεισε σε κάποιους. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έxω δώσει πάρα πολλά χρήματα με τη μορφή δανείου που δεν μου επιστράφηκαν ποτέ. Αυτά τα χρήματα που μου χρωστάνε τώρα οι άλλοι εγώ τα χρωστάω σε ένα μεγάλο στεγαστικό δάνειο. Που σημαίνει ότι δεν θα χρώσταγα τίποτα αλλά δεν έχω κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ. Έχω εισοδήματα, έχω φτιάξει μια πολύ καλή περιουσία, που δεν είχα απολύτως τίποτα όταν ξεκίνησα, και ζω πάρα πολύ ωραία».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου" του Alpha.