Breaking News

Michael Douglas: «Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του Val Kilmer» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του ηθοποιού Val Kilmer σύμφωνα με δηλώσεις του Michael Douglas ο οποίος είπε ότι έχει καρκίνο και τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για το φίλο του...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της "The Sun", κατά τη διάρκεια του σόου του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Jonathan Ross στο Βασιλικό Θέατρο Drury Lane την Κυριακή στο Λονδίνο, ο Michael Douglas μίλησε για την ταινία "The Ghost and the Darkness" του 1996 στην οποία συμπρωταγωνίστησαν και παράλληλα είπε ότι "τα πράγματα δεν φαίνονται καλά".


"Ο Val είναι ένας θαυμάσιος τύπος που ταλαιπωρείται από αυτό ακριβώς που είχα κι εγώ (καρκίνο της γλώσσας) και τα πράγματα δεν φαίνονται πάρα πολύ καλά γι 'αυτόν. Οι προσευχές μου είναι μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχετε ακούσει πάρα πολλά από τον Val τον τελευταίο καιρό" είπε χαρακτηριστικά.


Η DailyMail.com ήλθε σε επαφή με εκπροσώπους του Kilmer, αλλά δεν ήταν διατεθειμένοι να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς του Douglas.

Ο 56χρονος Kilmer έχει εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο τα τελευταία δύο χρόνια με προβλήματα στο λαιμό, αλλά αρνήθηκε επανειλημμένως ότι η αιτία ήταν ο καρκίνος.

Να σημειωθεί ότι κάποια σχόλια στο άρθρο της Daily Mail κατακρίνουν τον Douglas, τονίζοντας ότι δεν έπρεπε να μιλήσει από τη στιγμή που δεν ήθελε να το αποκαλύψει ο Kilmer.


Πηγή: Daily Mail