Breaking News

Μίλησε στην κάμερα η τελευταία σύντροφος του Παντελίδη: «Ο πόνος είναι βουβός...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" μίλησε η φερόμενη ως τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του συνεργάτη της Κατερίνας Καινούριου, που πήρε τη συνέντευξη, η Έλενα Δομάζου, την οποία είδαμε στο "Voice 2", ήταν η τελευταία σύντροφος του αδικοχαμένου τραγουδιστή και ήταν η κοπέλα στην οποία έγραψε το τραγούδι "Της καρδιάς μου το γραμμένο", όπως αναφέρεται στη συνέντευξη.

Tην περασμένη σεζόν η Έλενα Δομάζου συνεργάστηκε στο Ποσειδώνιο με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Χρήστο Μενιδιάτη ενώ λίγους μετά το Voice ήταν σε περιοδεία με τον Παντελίδη με τον οποίο είχε γνωριστεί λίγο νωρίτερα.

«Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήμασταν πολύ δεμένοι, έμαθα πολλά από τον Παντελή και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις μαζί του. Θα κρατήσω αυτές και θα εξαιρέσω το τελευταίο συμβάν... θα σκέφτομαι ότι έχει φύγει ένα ταξίδι. Γιατί είναι πολύ λυπηρό και απερίγραπτο. Ήταν πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο που ήρθε, έζησε κι έφυγε» είπε.

Και πρόσθεσε φορτισμένη συναισθηματικά: «Δεν θέλω να πω κάτι περαιτέρω γιατί είμαι της άποψης ότι ο πόνος είναι βουβός. Ότι οι άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούσαν και τους αγαπούσε πονάνε διακριτικά για σεβασμό ως προς τη μνήμη του, ως προς την οικογένεια και γενικότερα σε όλη αυτή την περίπτωση. Ακόμη και τώρα που το συζητάμε φορτίζομαι πάρα πολύ συναισθηματικά. Η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε ήταν λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα. Ας μην το συζητήσουμε παρά πάνω...».

Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο από την εκπομπή του Epsilon.