Breaking News

Μητέρα για τρίτη φορά στα 62 της χρόνια (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τρίτη φορά μητέρα έγινε στα 62 της χρόνια η Lina Alvarez από την πόλη Lugo της βορειοδυτικής Ισπανίας. Η Ισπανίδα γιατρός έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο κopιτσάκι. 

Η μικρή γεννήθηκε 2 κιλά και 380 γραμμάρια, δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο καθώς η μητέρα της άρχισε να υποφέρει από υψηλή αρτηριακή πίεση και παρέμεινε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η Lina Alvarez κρατώντας την κορούλα της στην αγκαλιά της έξω από το μαιευτήριο, παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να αισθανθεί πιο ευτυχισμένη.


Η Alvarez είχε  μείνει στα 52 της έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση όταν και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Το πρώτο παιδί της είναι 27 ετών και είχε γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση. Όταν αποφάσισε να κάνει και τρίτο παιδί με εξωσωματική, πολλές κλινικές αρνήθηκαν να τη βοηθήσουν λόγω της ηλικίας της. Μέχρι που συνάντησε έναν γιατρό στη Μαδρίτη ο οποίος δέχτηκε να τη βοηθήσει. Η πιθανότητες να μείνει έγκυος δεν ήταν πολλές αλλά τελικά τα κατάφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Euronews.



Πληροφορίες από: Mirror