Breaking News

Modus: Θρίλερ 8 επεισοδίων στην ΕΡΤ1

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μυθιστορηματικό θρίλερ με καταιγιστική δράση έρχεται στην ΕΡΤ1 στις αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη σειρά «Modus» η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα - θρίλερ «Frukta inte» της συγγραφέως Anne Holt. Το σενάριο  υπογράφουν οι βραβευμένοι με EMMY Mai Brostrοm και Peter Thorsboe.

Η αστυνομική σειρά 8 επεισοδίων, σουηδικής παραγωγής, έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2015 στο TV4 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Τι κάνει μια μητέρα όταν η κόρη της, που πάσχει από αυτισμό, είναι ο μοναδικός μάρτυρας ενός αποτρόπαιου φόνου; Θα καταφέρει να την προστατέψει από αυτούς που θέλουν να της σφραγίσουν για πάντα το στόμα; 

Η ηρωίδα της υπόθεσης είναι η Ινγκερ Γιοάνε Βικ, μια Σουηδή εγκληματολόγος με σπουδές στην Ψυχολογία, η οποία έχει εργαστεί με επιτυχία για το FBI στις ΗΠΑ. Υστερα από μια μεγάλη καριέρα αποφασίζει να επιστρέψει στη Σουηδία με τις δύο κόρες της και να εργαστεί ως καθηγήτρια πανεπιστημίου, ακολουθώντας πλέον ακαδημαϊκή καριέρα.

Ωστόσο, η ζωή και τα όνειρά της για μια ήρεμη ζωή θα ανατραπούν. Με σκηνικό την όμορφη Στοκχόλμη την περίοδο των Χριστουγέννων, η ηρωίδα θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα και θα βάλει όλη την οικογένειά της σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρώτη δολοφονία θα γίνει στην Ουψάλα, όπου θα εκτελεστεί ένας επίσκοπος, ενώ η κόρη της θα δει την επόμενη εκτέλεση.

Ο τηλεθεατής πληροφορείται τα πάντα γύρω από τους χαρακτήρες, ταυτίζεται με την οικογένεια και βλέπει πώς ένας φόνος ανατρέπει τη ζωή τους και πόσο βαθιά τους επηρεάζει.

Πηγή: Espresso